Remaniere Guvern Dăncilă: Numele lui Daniel Breaz, vehiculat pentru alt portofoliu decât cel al Educației

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Senatorul PSD de Alba, rector al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, ar putea ocupa postul de ministru al Cercetării, potrivit unor surse DC News. Daniel Breaz a fost în mai multe rânduri în cărți pentru Ministerul Educației.

Conform unor surse DC News, vor fi următoarele schimbări în actualul Executiv:

Lia Olguța Vasilescu – Ministerul Dezvoltării 

Rovana Plumb – Ministerul Muncii 

Matei Călin – Ministerul Tineretului și Sportului

Niculae Bădălău – vicepremier

Felix Stroe – Ministerul Transporturilor

Ecaterina Andronescu – Ministerul Educației

Valer Daniel Breaz – Ministerul Cercetării

În acest context, amintim că vicepreşedintele PSD, Doina Pană, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că raportul comisiei care a analizat activitatea miniştrilor social-democraţi a fost definitivat şi predat la partid, urmând ca prim-ministrul Viorica Dăncilă să îl analizeze şi să ia deciziile finale în ceea ce priveşte eventualele remanieri.

Potrivit lui Pană, şedinţa Comitetului Executiv Naţional în care se va discuta despre remanieri ar putea avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare.

„Ne-am încheiat prima parte a muncii, acea comisie, legat de evaluarea realizărilor programului de guvernare, şi urmează partea cu resursa umană, care va dura mai mult, evident. A fost o muncă contra cronometru şi, la ora actuală, raportul este gata, aşteptăm ca doamna prim-ministru să îl ia şi să îl analizeze, iar, împreună cu propriile dumneaei concluzii, să vină într-un CEx, care probabil va fi chiar la sfârşitul săptămânii viitoare sau cel mult cealaltă săptămână, încât să gândim o remaniere în Comitetul Executiv Naţional”, a declarat Doina Pană.

Sursa DC News.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Obrejanu 24 octombrie 2018 at 17:13

Pentru ce calitati? E o calamitate. Ce a realizat? A primit totul de-a gata de la predecesoriilui din universitate.

Obrejanu 24 octombrie 2018 at 17:15

Are o singura problema! Nu are calitati!

Schneider 24 octombrie 2018 at 18:14

Are un mare deficit de credibilitate.Nu prea are ce arata in doua mandate de rector.Lucrurile inca merg din inertie, dar nu poti cu c…l in doua luntrii… Realizarile sunt la fel si in universitate ca in politica.Vorbarie multa si fara substanta.

Comentariile sunt oprite