Rămâi conectat

Politică Administrație

Remaniere Guvern Dăncilă: Numele lui Daniel Breaz, vehiculat pentru alt portofoliu decât cel al Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senatorul PSD de Alba, rector al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, ar putea ocupa postul de ministru al Cercetării, potrivit unor surse DC News. Daniel Breaz a fost în mai multe rânduri în cărți pentru Ministerul Educației.

Conform unor surse DC News, vor fi următoarele schimbări în actualul Executiv:

Lia Olguța Vasilescu – Ministerul Dezvoltării 

Rovana Plumb – Ministerul Muncii 

Matei Călin – Ministerul Tineretului și Sportului

Niculae Bădălău – vicepremier

Felix Stroe – Ministerul Transporturilor

Ecaterina Andronescu – Ministerul Educației

Valer Daniel Breaz – Ministerul Cercetării

În acest context, amintim că vicepreşedintele PSD, Doina Pană, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că raportul comisiei care a analizat activitatea miniştrilor social-democraţi a fost definitivat şi predat la partid, urmând ca prim-ministrul Viorica Dăncilă să îl analizeze şi să ia deciziile finale în ceea ce priveşte eventualele remanieri.

Potrivit lui Pană, şedinţa Comitetului Executiv Naţional în care se va discuta despre remanieri ar putea avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare.

„Ne-am încheiat prima parte a muncii, acea comisie, legat de evaluarea realizărilor programului de guvernare, şi urmează partea cu resursa umană, care va dura mai mult, evident. A fost o muncă contra cronometru şi, la ora actuală, raportul este gata, aşteptăm ca doamna prim-ministru să îl ia şi să îl analizeze, iar, împreună cu propriile dumneaei concluzii, să vină într-un CEx, care probabil va fi chiar la sfârşitul săptămânii viitoare sau cel mult cealaltă săptămână, încât să gândim o remaniere în Comitetul Executiv Naţional”, a declarat Doina Pană.

Sursa DC News.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Proiect de lege – Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiect de lege: Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni! În această săptămână, am depus proiectul de lege care prevede acordarea unei reduceri de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate, pentru persoanele din Munții Apuseni. În prezent, doar persoanele din Biosfera Delta Dunării beneficiază de reduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea