Ziarul Unirea

Reînnoirea Licenţei C – UEFA pentru antrenorii din judeţ

În data de joi, 27 ianuarie, începând cu ora 17.00, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, va avea loc acţiunea de reînnoire a cardurilor Licenţa C – UEFA, cu valabilitate până în anul 2010 (valabilitatea licenţelor obţinute în anul 2008 expiră şi trebuie reînnoite, cu menţiunea că pot participa şi antrenorii a căror licenţă obţinută în 2007 nu a fost reînnoită în cursul anului trecut). Precizăm faptul că începând din campionatul viitor, 2011-2012, echipele participante la jocurile din competiţiile organizate de AJF Alba, vor putea fi conduse de pe banca tehnică doar de antrenori licenţiaţi prin Şcoala Federală de Antrenori sau de instructori posesori de Licenţa C – UEFA, obţinută prin absolvirea cursurilor organizate de AJF Alba sau alte Asociaţii Judeţene de Fotbal.
Pentru antrenorii implicaţi, condiţiile de reînnoire sunt următoarele: atestatele obţinute la acţiunile de perfecţionare anuale organizate de Comisia Tehnică Judeţeană, o testare scrisă, precum şi un raport succint al activităţii profesionale de la ultima reînnoire a documentelor (echipele antrenate şi perioada). (M.N.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Vlad Tepes bai ce ne face.... 18 ianuarie 2011 at 14:24

Daca activezi ca echipa de fotbal in judet uite ca s-a ajuns sa-ti impuna si antrenor licentiat…parca banii curg pe ape…si astia trebuie sa faca cursuri si deplasari pt.instruire care costa si echipele n-au bani ca sa plateasca antrenori ,,emeriti,, Ai de sus taiati salariile si pensiile si vreti antrenori cu licenta C-uefa si noi nu ne putem Kaka de foame !! Rusine ba !

Comentariile sunt oprite