Rămâi conectat

Sport

Reînnoirea Licenţei C – UEFA pentru antrenorii din judeţ

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de joi, 27 ianuarie, începând cu ora 17.00, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, va avea loc acţiunea de reînnoire a cardurilor Licenţa C – UEFA, cu valabilitate până în anul 2010 (valabilitatea licenţelor obţinute în anul 2008 expiră şi trebuie reînnoite, cu menţiunea că pot participa şi antrenorii a căror licenţă obţinută în 2007 nu a fost reînnoită în cursul anului trecut). Precizăm faptul că începând din campionatul viitor, 2011-2012, echipele participante la jocurile din competiţiile organizate de AJF Alba, vor putea fi conduse de pe banca tehnică doar de antrenori licenţiaţi prin Şcoala Federală de Antrenori sau de instructori posesori de Licenţa C – UEFA, obţinută prin absolvirea cursurilor organizate de AJF Alba sau alte Asociaţii Judeţene de Fotbal.
Pentru antrenorii implicaţi, condiţiile de reînnoire sunt următoarele: atestatele obţinute la acţiunile de perfecţionare anuale organizate de Comisia Tehnică Judeţeană, o testare scrisă, precum şi un raport succint al activităţii profesionale de la ultima reînnoire a documentelor (echipele antrenate şi perioada). (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea