Rămâi conectat

Curier Județean

Referendum pentru familie 2018: Prezență de peste 163% la o secție de votare din județul Alba. Votul pe liste suplimentare este dublu față de votul localnicilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Procentul-record a fost înregistrat la secția de vot din satul Valea Mănăstirii, unde este arondată o cunoscută mănăstire din județul Alba – Mănăstirea Râmeț vizitată, mai ales la sfârșit de săptămână, de zeci de turiști. De altfel, aici procentul participării la vot a crescut foarte mult imediat după slujba de duminică.

Potrivit raportării privind prezența la urne la ora 19.00, a fost de 163,76% iar la această secție au votat în total 228 de alegători, din care 70 pe liste permanente, 148 pe liste suplimentare și 8 cu urna mobilă.

O altă secție de vot cu prezență foarte mare la vot, respectiv 106%, este cea din  localitatea Izvoarele, comuna Livezile. Aici, până la ora 19.00 au votat în total 110 alegători, din care 59 pe liste permanente, 41 pe liste suplimentare și 10 cu urna mobilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022 Comisia județeană de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Alba a analizat și avizat anul trecut 26 de planuri urbanistice zonale (PUZ) și 9 planuri urbanistice generale (PUG) – ale comunelor Pianu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea