Rămâi conectat

Politică Administrație

Reevaluarea certificatelor de revoluționar i-ar putea lăsa pe unii dintre beneficiari fără indemnizații

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce mai multe sute de revoluţionari au protestat, luni, la Guvern faţă de obligativitatea obţinerii de noi certificate, premierul Victor Ponta a cerut Corpului de Control să verifice activitatea Secretariatului de Stat pentru Revoluţionari începînd din 1990.

Este vizat în principal modul în care au fost acordate certificate de revoluţionar, potrivit unor surse din Guvern, citate în presa centrală.

Protestatarii sunt nemulţumiţi de faptul că vor fi obligaţi să obţină, pentru indemnizaţii, noi certificate prin care să ateste că au avut „un rol determinant“ la Revoluţie, după cum a decis Guvernul la sfîrşitul anului trecut. Practic, executivul a introdus un nou titlu de revoluţionar, cel de „Luptător cu Rol Determinant“.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea