Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Recuzare respinsă la Curtea de Apel Alba Iulia. Magistratul Elena Boca judecă în continuare dosarul „Pomponio – DGFP”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cererea de recuzare a magistratului Elena Boca însărcinată cu judecarea dosarului „Pomponio – DGFP”, formulată de către apărătorul legal al inculpatului Dorin Conţan, a fost respinsă ieri la Curtea de Apel Alba Iulia. Un alt complet de judecată al instanţei a stabilit că magistratul nu se află în stare de incompatibilitate aşa cum a sugerat avocatul Vasile Ghere, care la termenul de săptămâna trecută, din 11 noiembrie, a contestat calitatea judecătoarei de a se pronunţe şi în dosarul disjuns din dosarul de fond şi care îi priveşte pe şase din cei opt inculpaţi de la grupul de firme Pomponio. Pentru cei şase a fost declanşată judecarea în regim de urgenţă după ce aceştia şi-au recunoscut faptele şi s-au angajat să plătească prejudiciul stabilit în dosar. Magistratul Elena Boca va pronunţa o sentinţă în dosarul disjuns în data de 25 noiembrie a.c. De asemenea, la termenul de ieri a fost amânată judecarea dosarului de fond „Pomponio – DGFP” pentru data de 6 decembrie 2011. În total au fost trimise în judecată 14 persoane însă după disjungerea cauzei pentru cei şase angajaţi de la Pomponio în dosar au mai rămas inculpaţii Ioan Dobra, Nicolae Conţan, Mihail Sârbu, Ioan Ispas, Ioan Lazăr, Cosmin Limbean, Marinela Achimaş şi Eugen Lăpădat. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea