Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

RECORD: Peste 800 de angajați de la o firmă au fost prinși de ITM fără contract de muncă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

RECORD: Peste 800 de angajați de la o firmă au fost prinși de ITM fără contract de muncă

Inspectorii de muncă au identificat, în decursul lunii septembrie, 827 de persoane care prestau muncă „la negru” la o singură societate comercială, informează Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti, într-un comunicat de presă transmis, miercuri, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în perioada 2 – 20 septembrie 2022, cele 827 de persoane desfăşurau activităţi fără a avea încheiate în formă scrisă contracte individuale de muncă la un agent economic cu obiectul principal de activitate: ,,Alte transporturi terestre de călători – cod CAEN4939 – UBER.

Controalele au avut loc în cadrul „Campaniei Naţionale privind exercitare unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri”, fiind coordonată de către inspectorul şef Constantin Bujor. UBERCa urmare a constatărilor din teren, a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 200.000 de lei.

„Controalele de acest gen se încadrează în strategia de acţiune a Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti privind combaterea muncii nedeclarate. Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti urmăreşte în continuare modul de respectare a prevederilor legale, desfăşurând acţiuni la nivelul municipiului Bucureşti, în toate domeniile de activitate”, notează instituţia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Producătorii, obligați să repare produsele, inclusiv după expirarea garanției. Ce este ”dreptul la reparare”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Producătorii, obligați să repare produsele, inclusiv după expirarea garanției. Ce este ”dreptul la reparare” Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare” pentru consumatori, cu 584 voturi pentru, trei împotrivă și 14 abțineri. Normele clarifică obligațiile producătorilor de a repara bunurile chiar și după expirarea garanției. Producătorul va avea obligația să repare produsul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea