Rămâi conectat

Ştirea zilei

RECORD NEGRU în Alba: 9 noi DECESE, raportate în ultimele 24 de ore, ale unor pacienți infectați cu COVID-19

Publicat

în

Nouă noi decese al unor pacienți infectați cu COVID-19 au fost raportate luni, 23 noiembrie 2020, la nivelul județului Alba. Este vorba de trei femei și 6 bărbați, toți cu afecțiuni preexistente.

DECES 235: Bărbat de 65 de ani, din Cugir.

Pacientul a fost confirmat în data de 17 noiembrie 2020 și internat la SJU Alba. A decedat în 22 noiembrie.

Electrica Furnizare Discount

Bărbatul suferea de multiple afecțiuni preexistente: diabet zaharat tip II, CIC, HTA, nefropatie diabetică și insuficiență respiratorie protezată mecanic.

DECES 236: Femeie de 60 de ani, din Alba Iulia.

Pacienta a fost în data de 9 noiembrie 2020 și internată în 19 noiembrie la secția ATI a SJU Alba. A decedat în 22 noiembrie.

Femeia suferea de diabet zaharat tip II și obezitate.

DECES 237: Bărbat de 73 de ani, din Horea.

Pacientul a fost confirmat în data de 17 noiembrie 2020 și internat la Spitalul Orășenesc Câmpeni și transferat la SJU Alba. A decedat în 21 noiembrie.

Bărbatul suferea de hipertensiune arterială și CIC.

DECES 238: Femeie de 70 de ani, din Tiur, Blaj.

Pacienta a fost internată în 21 noiembrie 2020 la Spitalul Municipal Blaj și confirmată a doua zi. A decedat în data de 21 noiembrie.

Femeia suferea de CIC, IMA vechi inferior și FIA.

DECES 239: Bărbat de 86 de ani, Din Lupu, Cergău.

Pacientul a fost confirmat în 17 noiembrie 2020 și internat a doua zi la Spitalul Municipal Blaj. A decedat în 22 noiembrie.

Bărbatul suferea de CIC și anemie.

DECES 240: Bărbat de 65 de ani, din Ocna Mureș.

Pacientul a fost confirmat în data de 20 noiembrie 2020 și internat la Spitalul Municipal Blaj. A decedat în 22 noiembrie.

Bărbatul suferea de diabet zaharat tip II dezechilibrat și amputație gambă dreaptă.

DECES 241: Femeie de 62 de ani, din Aiud.

Pacienta a fost confirmată în data de 10 noiembrie 2020 și internată la SJU Alba. A decedat în 21 noiembrie.

Femeia suferea de multiple afecțiuni preexistente: diabet zaharat tip II insulinonecesitant, diabetică, CIC, HTA, insuficiență renală cronică în stadiu de dializă și insuficiență respiratorie protezată mecanic.

DECES 242: Bărbat de 86 de ani, pacientul al Centrului de îngrijiri Sf. Andrei, din Bărăbanț.

Pacientul a fost confirmat în data de 11 noiembrie 2020 și internat în aceeași zi la Spitalul Municipal Aiud. A decedat în 21 noiembrie.

Bărbatul suferea de multiple afecțiuni preexistente: CIC, atrofie cerebrală, demență, cu necesar de oxigenoterapie.

DECES 243: Bărbat de 76 de ani, din Alba Iulia.

Pacientul a fost confirmat în data de 4 noiembrie 2020 și internat în aceeași zi la secția ATI a SJU Alba. A decedat în 21 noiembrie.

Bărbatul suferea de multiple afecțiuni preexistente: HTA, FIA, diabet zaharat tip II, hipertrofie benignă de prostată și insuficiență respiratorie protezată mecanic.

Publicitate

Ştirea zilei

După ce i-a fost luat permisul în Franța, un bărbat din Alba a declarat că l-a pierdut și a cerut un duplicat: Ce au decis magistrații

Publicat

în

După ce i-a fost luat permisul în Franța, un bărbat din Alba a declarat că l-a pierdut și a cerut un duplicat: Ce au decis magistrații

Un bărbat din Alba a fost condamnat la 10 luni de închisoare, cu suspendare, pentru fals în declarații și participație improprie la infracțiunea de fals intelectual.

În actul de sesizare, s-a reținut, că la data de 16 mai 2020, pe teritoriul Republicii Franceze, inculpatului A. A. A. i-a fost reținut permisul de conducere pentru depășirea limitei legale de viteză și i-a fost suspendat dreptul de a conduce, pentru o perioadă de 4 luni, de la 16.05.2020 până la data de 16.09.2020.

La data de 09.07.2020, inculpatul a depus la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Alba, o cerere prin care a solicitat eliberarea unui duplicat al permisul de conducere și o declarație scrisă, pe proprie răspundere, semnată de el, prin care susținea, în mod nereal, că și-a pierdut permisul de conducere în circumstanțe necunoscute.

Electrica Furnizare Discount

În baza documentelor depuse de inculpat (chitanță, cerere, declarație pe proprie răspundere) funcționarii publici din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Alba, au emis la aceeași dată, un duplicat al permisului de conducere.

Dduplicatul este fals întrucât atestă în mod nereal, că în baza acestui document, inculpatul are dreptul de a conduce. În realitate, inculpatul are dreptul de a conduce în baza permisului de conducere, care nu este pierdut, există și se află în posesia autorităților franceze.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| PARADA MILITARĂ de 1 Decembrie la Alba Iulia: Primele vehicule care vor defila pe străzi au ajuns în Orașul Unirii

Publicat

în

PARADA MILITARĂ de 1 Decembrie la Alba Iulia: Primele vehicule care vor defila pe străzi au ajuns în Orașul Unirii

O parte dintre vehiculele militare care vor participa la parada destinată Zilei Naționale a României, 1 decembrie, au sosit la Alba Iulia, în cursul acestei după-amiezi.

Escortate de mașinile Poliției, acestea au fost zărite pe Bulevardul Revoluției din oraș, trecând prin fața Liceului Militar „Mihai Viteazul”.

Șeful DSU, Raed Arafat, a explicat că nu vor exista interdicții pentru oamenii care doresc să participe la parada de Ziua Națională, dar aceștia vor trebui să poarte mască și să respecte distanțarea fizică.

Electrica Furnizare Discount

CITEȘTE ȘI: PARADA MILITARĂ de 1 DECEMBRIE, la Alba Iulia, ZIUA NAȚIONALĂ 2021: 550 de militari vor defila în zona Bulevardului 1 Decembrie 1918

„Interdicția de a intra în zonă pentru persoanele nevaccinate se aplică numai zonei oficiale, nu și zonei din apropiere unde stau oamenii.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Acolo se aplică doar regulile de sănătate publică și purtarea măștii care este obligatorie”, a declarat Raed Arafat, duminică, la finalul ședinței de Guvern.

Citește și: PROGRAM FINAL pentru 1 DECEMBRIE 2021, la Alba Iulia, de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: paradă militară, concerte de muzică populară și spectacol de drone

În zona oficială și la recepțiile oficiale se poate intra doar cu certificatul verde, iar numărul participanților este limitat, a precizat Arafat.

Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| DEZASTRU pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș: Un autoturism a luat FOC pe carosabil

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit în cursul acestei dimineți pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș, o mașină fiind cuprinsă de flăcări.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că traficul a fost oprit pentru aproximativ 15 minute pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu către Deva, la kilometrul 265, în zona localității Săcel, județul Sibiu, în vederea lichidării incendiului produs la nivelul unui autoturism.

Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare