Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Reacția primarului Bucureștiului, după moartea tragică a Anei Oros, organizatoarea concursului Maraton Roșia Montană

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reacția primarului Bucureștiului, după moartea tragică a Anei Oros, organizatoarea concursului Maraton Roșia Montană

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a scris duminică seară, pe Facebook, într-o primă reacție după moartea femeii atacate de câini lângă Lacul Morii, că este vorba despre „o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri într-un mod atât de tragic. Condoleanțe familiei și prietenilor săi. Am discutat ieri și azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB”, a scris primarul Capitalei.
„Refuz să intru însă în jocul incriminării și acuzațiilor politice”, a adăugat Nicușor Dan, precizând și că a cerut „Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții, iar cine a greșit va plăti. Mai important, cu ce trebuie să facă fiecare instituție pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”.
Citeşte întreaga ştire: Nicușor Dan, prima reacție după ce o femeie a fost ucisă de câini: „Cine a greșit va plăti”

Ana Oros, în vârstă de 43 de ani, a murit sâmbătă, 21 ianuarie, pe un câmp din sectorul 6 al Capitalei, după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga. Femeia mai fusese atacată de câini în aceeași zonă și în aprilie 2022, atac în urma căruia a ajuns la spital și a fost operată.

O primă reacție în urma tragediei a venit duminică și din partea primarului sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu. Edilul a spus că a cunoscut-o pe Ana Oros, care a participat la mai multe acțiuni ale primăriei.

„Nu mă spăl pe mâini! Nu m-am spălat niciodată pe mâini, cu atât mai puțin acum, cu moartea tragică, în condiții înfiorătoare, a Anei Oros Daraban. Am cunoscut-o pe Ana chiar pe Lacul Morii, spre insulă. Ieșise la alergat. A participat și la acțiunea de curățenie, am igienizat împreună zona”, a scris Ciucu pe Facebook.

Ana Oros Daraban este femeia care a fost ucisă în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era organizatoarea concursului Maraton Roșia Montană și era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.

Reamintim că sâmbătă dimineaţă femeia a ieşit la alergat în zona Lacul Morii şi, la un moment dat, a ajuns pe un câmp din zonă, acolo unde a fost atacată de câini. Din nefericire, rănile suferite i-au fost fatale.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea