Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Reacția lui Florin Roman la declarațiile lui Mircea Hava: Cine spune ca politica e curvă are mare dreptate!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Subiectul reabilitării Bazinului olimpic din Alba Iulia se apropie de un final fericit! S-a rezolvat problema banilor, problemele tehnice și procedurale iar în iunie a.c. ar trebui să putem înota “acasă”.

Însă până atunci declarațiile continuă. După ce astăzi consilierii locali au aprobat partea de cofinanțare la modernizarea bazinului olimpic, respectiv 500.000 de lei, primarul Mircea Hava a adăugat că din cauza “ajutorului”  liberalilor ce au intervenit la Compania Națională de Investiții (CNI), suma care a trebuit plătită din bugetul local este  de aproape 5 ori mai mare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Florin Roman, vicepreședintele liberal al Consilului județean Alba a replicat, afirmând că domnul primar dezinformează, este nepoliticos, orgolios și că le e dator albaiulienilor cu un cinematograf, un teatru, o sala polivalenta, cu dezvoltare economică si locuri de muncă.

Cine spune ca politica e curva are mare dreptate. Am văzut azi ieșirea domnului primar pe tema bazinului olimpic si îmi dau seama ca dansul nu este dezinformat cum speram, ci dezinformeaza interesat, politicianist, tipic Dambovitean. Spune ca plătim de 4 ori mai mult la bazinul olimpic pentru ca ne-am băgat noi liberalii „ca musca in lapte”. Nu domnule primar plătim pentru ca ne-am angajat la co-plata pe care pana astăzi ați negat-o cu vehementa, iar suma rezultă din expertiza. Si din documente pe care chiar dvs le-ati semnat. Si Dvs știți bine asta, dar preferați sa dezinformati in continuare. Si nu este prima data. Regret ca nu reușiți sa iesiti din retorica de campanie electorală. Cine spune ca platesti o factura de 5 miliarde de lei din bani publici, fără o fundamentare serioasa, sau pentru ca unii se baga ca „musca in lapte”, înseamnă ca nu mai face administrație, ci politica. Ar fi si ilegal domnule primar. A da cu zoaiele intr-un om care v-a întins o mana de ajutor, iar mai apoi in compania care tocmai te-a finantat cu circa 2 milioane de euro, pentru un bazin pe care îl administrezi mi se pare cel puțin nepoliticos.

Trăiesc încă speranța ca orgoliul care va domina, poate fi depășit si vom putea lucra pentru albaiulieni. Le sunteți dator cu un cinematograf, un teatru, o sala polivalenta, cu lucruri normale pentru un municipiu resedinta de județ. Cu dezvoltare economică si locuri de munca. Cand veți termina cu politica damboviteana, unde petreceti mult timp in ultima perioada, va aștept sa punem umărul cu toții la relansarea orașului nostru. Ceasul a pornit: tic-tac! E aproape ora 12,00!” a declarat Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea