Razie pe şoselele din Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În week-end-ul trecut, poliţiştii formaţiunilor rutiere din Aiud, Abrud şi Câmpeni au desfăşurat acţiuni pe razele de competenţă pentru reducerea riscului rutier. În cadrul acestor acţiuni au fost aplicate 110 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.817 lei şi au fost reţinute 4 permise de conducere. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

laddriano 11 ianuarie 2011 at 12:18

Ne tot aburiti cu actiuni ale politiei rutiere…Cand oare vom citi si despre actiunile politistilor in baruri sau restaurante facand consumatie in timpul serviciului de multe ori fara sa plateasca,sau despre folosirea autovehicolelor de serviciu in interese personale!?

Horea 11 ianuarie 2011 at 16:34

@laddriano
Cand?
Niciodata!
Jurnalistii nu pre umbla prin baruri si restaurante. In schimb, politistii de azi, cu apucaturi de MILITIENI, da! Mananca si beau fara sa plateasca si in plus, la plecare, tot patroni ii saluta si li se inchina.
Rusine lor (poate mai exista si exceptii)!

claudia 11 ianuarie 2011 at 17:43

Au dreptate cei de mai sus, asa este , militienii /politistii de azi/ sant nesimtiti , profita de uniforma si abuzeaza de cei cu musca pe caciula /patronii / unitatilor de consum .Asa se spala o mana cu alta , dar nu am vazut un articol in acest ziar mediocru despre asa ceva , motivul fiind ca si ziaristii fac la fel ,,,

Comentariile sunt oprite