Rareș Bogdan, prezent la Alba Iulia pentru a susține candidații PNL, fotografie simbolică lângă o betonieră

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Eurodeputatul PNL, Rareș Bogdan a fost prezent astăzi la Alba Iulia pentru a susține candidații liberalilor la Primăria Alba Iulia și la Consiliul Județean Alba.

Rareș Bogdan este legat de județul Alba, familia eurodeputatului este originară din Ocna Mureș, tatăl lui fiind foarte mulți ani director la UPSOM Ocna Mureș.

ELIT

Astăzi, după o plimbare electorală prin Cetatea Alba Iulia, eurodeputatul a fost fotografiat, alături de Paul Voicu și Ion Dumitrel, lângă o betonieră, fotografie care probabil se vrea simbolică probabil pentru staff-ul PNL, DEZVOLTAREA fiind tema de campanie preferată a liberalilor din Alba.

În zona respectivă se înlocuiesc cărămizile care parcă au fost de carton și au cedat la circa 7 ani de când a fost renovată Cetatea!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Studentul 20 septembrie 2020 at 21:17

Sa ne zică domnul hava cum a fost cu renovarea cetății. Spusele domniei sale : “ bai mie sa îmi aruncați tot ce găsiți aici :nu îmi trebuie pe nimeni aici sa îmi blocheze lucrările(banii virați de doamna udrea pentru băieții deștepți sa renoveze ruina) adică orice obiecte vechi și tot felul de lucruri din patrimoniul țării :)) mulțumim domnule europarlamentar. Ce interese serviți la Brussels? Ale care i tari ?

Comentariile sunt oprite