Rareș Bogdan: Alegerile generale vor fi în 5 decembrie, cele locale la sfârșit de septembrie, început de octombrie

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat joi, 23 aprilie, în cadrul unei emisiuni televizate, că alegerile generale vor fi organizate în 5 decembrie, iar cele locale la sfârșit de septembrie sau început de octombrie.

„Alegerile vor fi în 5 decembrie, alegeri generale, iar alegeri locale, încercăm să organizăm la sfârșit de septembrie început de octombrie”, a spus Rareș Bogdan.

ELIT

Întrebat dacă mai este interesat să candideze la Primăria Capitalei, liderul PNL a spus că rămâne europarlamentar.

„Nu sunt interesat de o carieră în administrație în Primăria Capitalei, nu vreau să candidez. Eu rămân europarlamentar, rămân în zona politic”, a declarat Bogdan, potrivit RomâniaTV.

El crede că România, condusă de Guvernul PNL, s-a descurcat „mai bine decât se spera” în ceea ce privește gestionarea crizei generate de coronavirus.

„PNL, după un an fabulos, 2019, după câștigarea alegerilor prezidențiale, a venit perioada guvernării, negociind cu 8 grupuri politice am investit un guvern. Au început primele măsuri guvernamentale, iar la început de martie pandemia COVID-19 a lovit în plin România. Din punct de vedere al crizei medicale, cred că România s-a descurcat mai bine decât se spera”, a mai spus europarlamentarul.

Rareș Bogdan este convins că Guvernul și președintele vor anunța măsuri concrete de relansare a economică: „E cel mai pregătit dintre președinții ultimilor 30 de ani, a gestionat un oral care s-a dezvoltat fantastic, Sibiul, nu va face greșeli, nu va lua decizii pe care să le întoarcă ulterior”.

sursa: evz.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419