Raportul de activitate al deputatului Ioan Dîrzu, în perioada 4-14 aprilie

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Aşa cum a promis, deputatul Ioan Dîrzu îşi prezintă raportul de activitate din această perioadă. Liderul PSD Alba a avut întâlniri politice cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, şi secretarul de stat Iulian Matache privind proiectele de dezvoltare locală din zona Abrud, cu trimiteri directe către problema Cuprumin.

Privitor la acest subiect, discuţiile au vizat identificarea unor soluţii pentru asigurarea resurselor financiare necesare Cuprumin. Reprezentanţii PSD şi-au declarat susţinerea pentru proiectul de parteneriat iniţiat de salariaţii companiei.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Un alt subiect discutat cu Liviu Dragnea a fost legat de crearea unui program de finanţare guvernamental pentru proiectele comunităţilor locale împărţit în trei componente: Subprogramul „Modernizarea satului românesc”;  Subprogramul „Regenerarea urbană a municipiilor şi oraşelor”;  Subprogramul ”Infrastructură la nivel judeţean”. Aceste proiecte vor fi accesate direct de către primării.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Invit în acest sens toţi primarii din judeţul Alba la dialog pentru a identifica împreună cu colegii aflaţi la conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice măsurile şi proiectele ce pot ajuta comunităţile locale din judeţul Alba”, a spus Ioan Dîrzu.

Despre activitatea din judeţul Alba, deputatul spune că: „Am organizat împreună cu colegii vizita Ministrului Mediului şi Schimbărilor Climatice, dna. Rovana Plumb, vizita Ministrului Dialogului Social, dna. Doina Pană şi vizita dnei senator Ecaterina Andronescu la Alba Iulia pentru diferite activităţi politice şi administrative organizate de PSD Alba. Judeţul Alba a reuşit astfel să atragă atenţia presei centrale mai multe zile la rând.”

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

1 comentariu

... 14 aprilie 2013 at 15:37

,,Reprezentantii PSD si-au declarat sustinerea pentru proiectul de parteneriat initiat de salariatii companiei”. Pai nu va este rusine, aceasta asa zisa Asociatie a Salariatilor din Cupru Min la conducerea căreia de află marele hot Tomus Dorel, a fost facută tocmai in ideea de a pune mana pe Cupru Min. In loc sa-l trimiteti la pensie ca sa aiba timp pentru afacerile lui personale, il tineti in continuare pe salariu baban in Cupru Min! Un om care zilnic ar trebui sa faca naveta in cariera, in conditii normale nu mai are timp si de afaceri personale. Sau el este supraom? Cum poate fi in acelasi timp şi la servici şi să-şi conducă afacerile in condiţiile în care ar trebuie să pleace la servici la ora 7 dimineata si să se
intoarcă in jurul orei 17,oo. Mi se pare mie sau el fentează serviciul? Nevasta lui doarme in scaun la birou de vreo 25 de ani, si nimeni nu vede treaba asta. Oare de ce? De nu o angajează la una din firmele lui, dar acolo nu cred ca ii convine să o plătească şi să nu facă nimic.

Comentariile sunt oprite