Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Rapelul cu Johnson&Johnson SCADE riscul de spitalizare cu 84%. STUDIU făcut pe ANGAJAȚII din spitale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rapelul cu Johnson&Johnson SCADE riscul de spitalizare cu 84%. STUDIU făcut pe ANGAJAȚII din spitale

Doza de rapel al vaccinului de la Johnson & Johnson are o eficacitate de 84% împotriva spitalizării, arată un nou studiu făcut în Africa de Sud pe angajați din sănătate.

Rapelul cu vaccinul anti-COVID de la Johnson & Johnson a avut o eficacitate de 84% în prevenirea spitalizării în cazul angajaților din sănătate din Africa de Sud care au fost infectați în urma răspândirii variantei Omicron, au declarat joi cercetătorii, citați de Reuters.

Studiul, încă nerevizuit, a fost făcut pe o a doua doză de vaccin J&J administrată la 69.092 de angajați din sănătate, în perioada 15 noiembrie și 20 decembrie. Noul studiu sud-african a arătat că eficacitatea vaccinului în prevenirea spitalizării a crescut de la 63% la scurt timp după administrarea dozei de rapel la 84% 14 zile mai târziu. La începutul acestei luni, un alt studiu realizat în Africa de Sud a arătat că două doze de vaccin Pfizer oferă o protecție de 70% împotriva spitalizării în Africa de Sud. Africa de Sud este țara care a alertat lumea cu privire la apariția variantei Omicron.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea