Rămâi conectat

Actualitate

Răniţi grav într-un accident petrecut lângă Oiejdea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier petrecut duminică dimineaţă, 27 mai, în jurul orei 9.30, pe DN 1, în zona localităţii Oiejdea a băgat în spital trei persoane din judeţul Alba.

Potrivit IPJ Alba, J.R., de 38 de ani, din comuna Sîntimbru, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani din comuna Galda de Jos.

În accident au fost implicate două maşini marca Citroen şi Renault, înmatriculate în Alba. Două dintre victime au fost salvate de către echipajul de descarcerare al ISU, care le-a scos în siguranţă din autoturismul avariat.

În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o femeie în vârstă de 32 de ani, din comuna Sîntimbru, pasageră în primul autoturism, au fost răniţi grav, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate.

foto: accident Oiejdea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea