Raliu prin Cugir, cu permisul suspendat

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Sâmbătă după-amiaza, Poliţia Cugir a fost sesizată prin urgenţe 112 de către o femeie din Cugir cu privire la faptul că pe strada Mărăşeşti din localitate a observat un autoturism care circula cu viteză mare, femeia fiind nevoită să se ferească din calea acestuia în ultimul moment pentru a nu fi accidentată. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat conducătorul autoturismului: G.C.V., de 29 de ani, din Cugir care are permisul de conducere reţinut din data de 10 iulie 2011. Faţă de acesta cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană având permisul de conducere reţinut”. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

7 Comentarii

Andrei 26 iulie 2011 at 3:17

De ce nu scrieti si voi numele intreg…sa stim si noi de cine sa ne „ferim” in orasul asta..
PS:Din cate stiu acum aproximativ 2 saptamani unul din fratii Moise(cunoscut al polititei rutiere) a rupt un pom si s-a bagat cu masina in gardut de la STC.El a fugit de la locul accidentului.In seara aceasta l-am vazut conducand o alta masina, un Opel astra cu nr de HD.Mai are permis acest sofer la cate a facut in orasul asta?

Ungurul Bulan 26 iulie 2011 at 10:14

Andrei…. usor usor se revine la normal. Nu uita ca inainte , seful Politiei din Cugir se numea Olaru . Iar baiatul dansului era in gasca respectivilor indivizi cu masini si motoare. Coincidenta… ?!

Andrei 26 iulie 2011 at 11:19

Orasul acesta e plin de coincidente.Sper sa revina la normal ca e pacat de acest oras…

Ala' anonim 26 iulie 2011 at 18:21

Asta e doar varianta voastra de gaini speriate……nu tin partea nimanui, dar baba era pe trotuar(acolo unde trebuie sa circule pietonii) sau cel putin pe marginea drumului. Si eu circul prin oras si ma oftic deoarece de fiecare data se gaseste o vaca/bou care sa nu stie diferenta intre trotuar si carosabil……asa ca nu mai judecati si aratati cu degetul repede pe cineva, inainte sa va ganditi bine. Pietonii au trotuare si treceri marcate, iar masinile au carosabilul. E simplu!!!

Andrei 26 iulie 2011 at 20:39

Iar soferii trebuie sa fie mult mai prudenti fie ca iti place sau nu!

Ala' anonim 26 iulie 2011 at 18:26

SI daca baba trecea strada, nu trebuia sa se asigure daca vine vreo masina? SI apropo…….ce cauta baba in calea masinii? Si cine-i prost isi merita soarta…..si ala fara permis si baba aproape maro la chiloti!!!

Andrei 26 iulie 2011 at 20:40

Dar din cate stiu eu acolo este chiar trecere de pietoni… in fata la STC? NU?

Comentariile sunt oprite