Rămâi conectat

Ştirea zilei

Raed Arafat, ATAC la adresa „medicului minune”: „Aceste situații pun viața oamenilor în pericol”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situația medicului „minune” atinge noi culmi. Şeful UPU-SMURD Bihor a atras recent atenția că după mediatizarea cazului doctoriţei Flavia Groşan, care a declarat că în spitale sunt omorâţi pacienţi inclusiv prin oxigenoterapie, care ar provoca edeme cerebrale, medicii au mari dificultăţi să convingă pacienţii de necesitatea administrării oxigenului, chiar dacă aceştia abia respiră.

Șeful DSU, Raed Arafat, a acuzat și el miercuri la Antena 3 că unii pacienţi refuză tratamentul cu oxigen:

„Astăzi am văzut colegi de la Oradea care au spus au avut unii pacienți care au spus nu vor să se trateze cu oxigen. Deci aceste situaţii pun viaţa oamenilor în pericol.

CITEȘTE ȘI: Medicul Flavia Groșan iese la ATAC împotriva criticilor ei: „Haideți azi si mâine în cabinetul meu să vă arăt cum salvez oameni!”

Trebuie să avem mare grijă de unde ne luăm informația. Dacă simţim că ceva nu e în ordine, avem greutate în respiraţie, sunt probleme, tuse, trebuie consultat medicul imediat. Cei care măsoară oxigenarea şi au pulsoximetre, în momentul în care văd că pulsoximetria scade şi ajunge la 93, 92, să se consulte cu medicul, să nu stea acasă până ajunge la 80, să nu stea acasă până ajunge la 70, pentru că atunci ajung prea târziu la spital şi ajung imediat într-o stare gravă care necesită internare direct în terapie intensivă sau pe secţiile care au oxigen ca să fie trataţi acolo şi pierd o fereastră importantă unde pot să primească tratamente şi medicamente la momentul potrivit”

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea