Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Radu Todoran: Tăriceanu devine un pretendent cu șanse pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Todoran01Călin Popescu Tăriceanu începe să devină un pretendent cu șanse pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale, a declarat astăzi Radu Todoran.

”Tăriceanu începe să devină pretendent cu șanse pentru turul doi. Sigur el are o popularitate în creștere și o intenție de vot peste 11 procente. Partidul său nou înființat a crescut și are peste 5 la sută. Sigur reprezintă o opțiune. Noi vrem să credem că Iohannis este în scădere. Sunt zvonuri că nu va mai candida, sunt zvonuri că se întoarce Crin Antonescu la cârma partidului. Încă o dată se justifică acea credință a noastră că ACL-ul este o struțo-cămilă”, a spus Radu Todoran.

Tăriceanu candidează independent la alegerile prezidențiale, dar susținut de Partidul Liberal Reformator al cărui președinte este.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea