Radu Moraru acuză Guvernul Cioloș că a cheltuit 2 miliarde de euro după pierderea alegerilor, adică 4 la suta din PIB

Mi-a atras atentia raspunsul golanesc al unor fosti tehnocrati din guvernul Ciolos, in frunte cu celebrul oengist  Drula, frate cu Suca, spune Radu Moraru.

Dragnea a pus o intrebare legata de vreo 10 miliarde de lei din Bugetul de Stat (aproximativ 4%!), bani pe care nu i-a mai gasit!

ELIT

In loc sa primeasca un raspuns concret, Drula il face „Dorel” pe Dragnea. In completare, fostul premier Ciolos vine si el cu doua injuraturi birjaresti! Ceea ce nu prea ii statea in caracter…pina acum!

Daca totusi nu ar fi vorba de atita amar de banet, ii lasam sa se injure intre ei !

Insa la cele 10 miliarde de lei „lipsa”, nu Dragnea ci romanii ar fi meritat un raspuns pe stil contabil de la Ciolos! Vax!

ADEZIUNE PLUS ALBA

Asa ca am facut niste sapaturi si am aflat cu stupoare ca Ciolos ne-a mintit si ne-a ascuns adevarul! Intre 12 Decembrie 2016 si 28 Decembrie 2016, deci imediat dupa pierderea alegerilor, si in timp record de 2 saptamini, Ciolos a cheltuit 2 miliarde de euro!!! Adica aprox 4% din Bugetul de Stat!!!

Intrebare Mesieur Ciolos: pe ce?! Eu cred ca puteti sa-l injurati pe Dragnea non stop dar va cer sa dati explicatii romanilor privind graba, misterul si destinatarii celor 2 miliarde de euro pe care i-ati cheltuit dupa 12 Decembrie 2016, cind stiati deja ca nu veti mai fi Premier!

Asteptam un raspuns urgent. Sintem citeva milioane de romani! In rest, voi intre voi, puteti si sa va scuipati intre ochi! Dar nu ne mai luati la misto! Doua miliarde de euro sint banii nostri, nu ai vostri!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă PSD Alba| Sănătatea și siguranța elevilor sunt pe primul plan, iar situațiile speciale impun reguli în consecință!

Consilierii locali PSD ai orașului #Câmpeni îi transmit domnului primar Cristian Dan Pașca, în urma solicitării sale de pe rețeaua… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

3 Comentarii

fane de la sifoane 11 ianuarie 2017 at 13:55

dovezi?

Radule, probleme, ma? 11 ianuarie 2017 at 16:59

„Pentru orice om cu minime cunostinte economice, o astfel de „gaura” ar fi presupus fie venituri mai mici, fie cheltuieli mai mari decat cele prognozate si, oricum, ar fi trebuit sa se regaseasca in deficitul bugetar – ceea ce nu este cazul. Aceasta „gaura” NU exista.
Realitatea este ca in 2016 veniturile au fost mai mari decat in 2015, iar deficitul final a fost sub cel prognozat si aprobat de Parlament odata cu bugetul pentru anul trecut. Mai mult, in decembrie am rambursat integral firmelor TVA in valoare de 2,1 miliarde de lei, fara a lasa presiune pe bugetul anului urmator, cum se obisnuieste, tocmai pentru a usura povara noului Guvern. Restul sunt povesti.”(Dacian Ciolos)

Dacian 11 ianuarie 2017 at 18:45

„Ancheta parlamentara face parte din aceeaşi categorie populistă, pentru că dacă cei care au iniţiat această comisie chiar voiau să ştie cum stau lucrurile, era simplu, puteau să întrebe la Ministerul de Finanţe, unde sunt toate aceste date şi toate aceste elemente, care să ajute să înţeleagă subiectul respectiv”. „Sunt chestiuni legate de tehnică bugetară, nu e nici o noutate ce s-a întâmplat anul acesta în buget şi tocmai de asta eu sper că dacă chiar se vrea o analiză, ea să se facă pe ultimii zece ani, să vedem cum au stat lucrurile pe ultimii zece ani între venituri prognozate la buget şi venituri realizate”.

Comentariile sunt oprite