Radu Cristian, PNL Sebeș: Noi liberalii muncim în folosul oamenilor, Dorin Nistor nu are decât să facă ce îi spune partidul

Radu Cristian TNL Alba SebesParaşutat de şefii lui de partid de la Alba Iulia direct pe panourile publicitare din Sebeş, cu doar câteva luni înainte de campania electorală de la alegerile locale din 2012, onor consilierul Dorin Nistor îşi scuză incompetenţa atacându-i fără logică şi fără niciun temei pe colegii de consiliu liberali. Totul pornind de la terenul din Petreşti, unde se intenţionează dezvoltarea unei investiţii importante pentru cei din Sebeş.

Nu o să îi răspund alesului local Dorin Nistor la şuvoiul de atacuri. Îl înţeleg, trebuie să aibă şi el activitate, să îl vadă şefii de la judeţ că este activ şi profund preocupat de soarta sebeşenilor. În transmit doar că este greu să pari interesat de problemele comunităţii în condiţiile în care nu locuieşti în Sebeş şi nu eşti prezent în oraş decât la şedinţele de consiliu. Şi nici la acelea la toate, pentru că uneori şedinţele de partid din capitală sunt mai importante decât deciziile pe care trebuie să le iei în numele celor care te-au ales. Oameni cărora le promiteai marea cu sarea în campania electorală, pentru ca acum să o dai cotită şi să iei decizii după cum te taie capul.

ELIT

Pedelistul Nistor nu face altceva decât să se acuze singur pentru votul dat împotriva unei potenţiale investiţii. El nu a reuşit încă să înţeleagă faptul că Sebeşul nu este Alba Iulia. Că pe oameni nu îi pasionează circul politic şi declaraţiile interminabile în jurul cozii. Că indiferent cine are sau nu dreptate cetăţenii au nevoie de locuri de muncă şi administraţia de investiţii care să ducă la creşterea bugetului local. Iar dacă cei din Alba Iulia sunt pasivi şi nu reacţionează, sebeşenii ne atrag atenţia, nouă consilierilor, atunci când nu ne facem bine treaba. Mă rog, pe dânsul nu l-a oprit nimeni pe stradă să îl întrebe ce se întîmplă cu investiţia de la Petreşti pentru că nu îl vede nimeni prin Sebeş.

Noi liberalii am fost consecvenţi de la bun început în ce priveşte investiţia celor de la Zewa şi scoaterea la licitaţie a terenului. Alţii s-au opus, şi în al 12-lea ceas, când realizează că pierd procente electorale, o dau la întors atacându-mă şi acuzându-mă de şantaj emoţional. Poate aşa se spune la Alba Iulia. La noi la Sebeş se numeşte să iei decizii în folosul comunităţii, al celor care te-au ales şi au decis că tu le vei reprezenta interesele. Repet domnu’ consilier: în folosul comunităţii, nu al partidului.

Radu Cristian, consilier local PNL Sebeş, preşedinte TNL Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mihail David, Copreședinte USR PLUS Alba: Mica Unire din 24 ianuarie 1859 a reprezentat temelia statului Români de astăzi

Mihail David, Copreședinte USR PLUS Alba: Mica Unire din 24 ianuarie 1859 a reprezentat temelia statului Români de astăzi Mica… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

10 Comentarii

CARCOTASUL 15 decembrie 2013 at 13:23

Imi amintesc o faza cu securistul Hategan, prezentandul imediat dupa 22 De. 89, pe securistul invalid Ciortea, sleatei de „bisnitari”. din Barul Hotelului Transilvania, -” Ii un baiat bun Florin asta, ii de al nostru”!, si derbedei au crezut ca ii de al lor si nu de a lui Hategan si a Securitatii! Asa ii si cu PeNaLi astia, sustin ca lucreaza in numele „oamenilor”, uitand sa precizeze, ca „oamenii lor”, sunt de fapt „Sleata PeNaLa”

Gica 15 decembrie 2013 at 13:34

Cristiene,esti prost.La care oameni te referi?Ai tu,biata loaza,habar ce-i aia munca?Tu frustratule,tu?Pai ce habar ai tu de vreo munca?Amaru’ tau.Sebesenii stiu ca esti un….”competent” tip trompeta.Chiar stiu.Amaru’ tau,trompeta.

AURELIAN 15 decembrie 2013 at 15:01

Pana una alta consilierii din Sebes fac unii una si altii alta. In timp ce liberalii au votat pentru investitii si pentru crearea de locuri de munca, altii nu au facut la fel. Eu zic sa nu uitam acest lucru esential.

coco 15 decembrie 2013 at 15:06

Bravo cristi,Inca o data ai inchis guts la toti incopetenti din consiliu ala de incopetenti si sa sti ca ai dreptate cu nistor….numai la alegeri la-m vazut prin oras si atat….
La petresti Se incearca sa se faca Cate ceva……Dar oare nu nistor era acel care promitea investiti si atragerea de investitori in campanie sau asteapta sa vina investitori de sarbatorile de craciu cu cadouri si numai dupa sa voteze!

Claudiu 15 decembrie 2013 at 15:41

Penelistule, esti nap, in ton cu toti colegii tai din PNL Alba. Voteaza tu pe langa lege si o sa vezi ce o sa te cunoasca lumea, ca acum cauti tu presa, atunci o sa te caute ea, pe langa altii. Iar in Alba Iulia circ ieftin face PNL-ul, si figuratie si gargara si tot ce vrei, mai putin treaba si tu ai luat modelul pentru Sebes.

PNL a votat in Parlament hotia 15 decembrie 2013 at 16:20

penalii usl si-au dat din preaplinul lor marti cand au votat gratierea hotilor si superimunitatea penalilor inca liberi. Lumea s-a lamurit al cui bine il vor usl-istii.

albaiulianul 15 decembrie 2013 at 18:34

Ce este cel mai important, reprezentantii PNL au luptat si lupta pentru binele oamenilor, pe cand cei de la PD-L isi vad doar propriul interes

albaiuliene,pnl 16 decembrie 2013 at 9:59

lupta pt binele oamenilor lor(deputati,senatori,primari,consilieri,sau penali) prin legile imunitatii si gratierii puscariasilor. Au participat alaturi de psd la toate taxele si impozitele noi(35 la numar) si scumpirile impuse romanilor. In campanie nu au zis nimic despre asa ceva.Sunt niste mincinosi ordinari!

cout 16 decembrie 2013 at 23:13

Cristicla trebuie sa mai bei mult lapte pana sa faci si tu politica amarasteanule.Unde nu intelegi intreaba,

Status-Quo 17 decembrie 2013 at 15:09

Dom’ne, o lacrima mi-a curs pe obraz cand am vazut titlul articolului. Mi-am dat seama ca nu suntem complet pierduti: cineva totusi munceste pentru ”oameni”.

Nu stiu cine-i copilu asta da, asa la prima vedere, pare un pic cam gurist. Nu-i de mirare, astia de pe la partide cam asa sunt, cu mici exceptii.

Parerea mea este ca ”micro parlamentele astea locale” nu sunt decat o adunatura de orgolii si interese.

Comentariile sunt oprite