Rămâi conectat

Actualitate

Radu Cristian, PNL Sebeș: ”Meritul pentru venirea Daimler la Sebeş aparţine cetăţenilor, nu politicienilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri în Consiliul Local Sebeş s-a aprobat trecerea în administrarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a unei străzi şi a canalului colector din apropierea viitoarei investiţii a concernului german Daimler. CNADNR va reabilita strada şi canalul colector, după care va preda primăriei Sebeş investiţia făcută.

Această decizie a consilierilor a fost una normală, pentru că aşa trebuie să procedăm: să răspundem favorabil, în limitele legale, evident, oricărei solicitări venite din partea companiilor care doresc să investească în oraşul nostru, pentru că ele plătesc taxe şi impozite şi crează locuri de muncă.

Vreau să atrag atenţia asupra faptului că unii oameni politici încearcă să îşi asume meritele acestei investiţii de la Sebeş, respectiv aducerea Daimler aici. Nu politicienii i-au determinat pe nemţi să vină la Sebeş, iar cei care îşi asumă acum, cu surle şi trâmbiţe meritele sunt nişte demagogi. Concernul Daimler investeşte la Sebeş pentru că avem o poziţie geografică foarte bună, pentru că avem forţă de muncă foarte bine pregătită, pentru că întotdeauna aleşii locali și funcționarii din primărie au ştiut să discute cu mediul de afaceri, căruia nu i-au cerut spagă pentru acordarea avizelor și autorizațiilor.

Meritul este, dacă vreţi, al tuturor cetăţenilor acestui oraş, care au ştiut să păstreze şi să transmită mai departe hărnicia și corectitudinea pe care le-au moștenit de la strămoșii lor sași, unguri şi români. Meritul, repet, este al oamenilor, nu al politicienilor.

Ceea ce am făcem noi ieri a fost un gest normal. Ne comportăm normal şi civilizat cu un investitor serios. Aşa cum ne vom comporta şi de acum înainte. Şi pentru asta nu trebuie să ne arogăm niciun merit, pentru că noi aici ne facem doar datoria. Pentru asta am fost trimişi în consiliu, să lucrăm în folosul celor care ne-au ales.

Radu Cristian, consilier local PNL Sebeş, preşedinte TNL Sebeş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea