Rămâi conectat

Sport

Radu Andone – antrenor principal la Metalul Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Metalul Aiud, ocupanta poziţiei a 14-a din 16 echipe în clasamentul Ligii a IV-a la finalul turului are un nou antrenor principal din această săptămână. Astfel, în locul lui Daniel Mif a fost instalat Radu Andone, care va fi ajutat de secundul Cornel Popa. Decizia a survenit în urma unei şedinţe la care au participat şi reprezentanţi ai primăriei din localitate, dar şi primarul Mihai Horaţiu Josan. În vârstă de 31 ani, Radu Andone, fratele mai mic al „secundului” rapidist Bogdan Andone este la debutul carierei de antrenor. Acesta a început fotbalul la Aiud, a evoluat printre alte echipe şi la Unirea Alba Iulia, Corvinul Hunedoara, Arieşul Turda, UTA Arad, sau ACU Arad, iar ultima dată a activat în liga secundă din Cipru la FC Asil Lysi.
„Ne propunem să ne salvăm de la retrogradare şi apoi să sperăm la mai multe în viitor”, a declarat Radu Andone, curtat în această iarnă de Arieşul Turda pentru a continua să joace. „Metalul Aiud este o echipă de tradiţie a fotbalului din judeţ şi trebuie să încercăm să schimbăm imaginea dezamăgitoare din ultimii ani, în care a decăzut foarte mult. Avem promisiuni că vom fi sprijiniţi de factorii locali, în plus şi Bogdan, fratele meu o să ne ajute dacă e nevoie”, a mai spus Radu Andone. Organigrama formaţiei din Liga a IV-a îi mai cuprinde pe Ioan Marina – organizator de competiţii şi Dan Coza – antrenor la echipa de juniori. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – CIL Blaj 1-3 (1-2), revanșă pentru liderul din Liga 4 și prima înfrângere a divizionarei terțe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir – CIL Blaj 1-3 (1-2), revanșă pentru liderul din Liga 4 și prima înfrângere a divizionarei terțe, într-un amical disputat pe „Arena Cugir” CIL Blaj, liderul Ligii 4, și-a luat revanșa după acel 0-6 din urmă cu o săptămână, și s-a impus în fieful divizionarei terțe Metalurgistul Cugir, scor 3-1 (2-1), într-o partidă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea