Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

„Puşcărie”, lăsat în libertate după scandalul cu tinerii din Ighiu. VEZI DE CE L-AU ELIBERAT PROCURORII

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recuperatorul Victor Teodor Şchiop zis „Puşcărie” a stat doar 24 de ore în arest după scandalul în care a fost implicat, în calitate de agent al firmei de pază „Scutul Negru”, incident petrecut în noaptea de 4 spre 5 decembrie în zona unui fast-food din apropierea magazinului Profi. Procurorii au considerat însă că nu există suficiente elemente şi probe pentru stabilirea vinovăţiei şi l-au eliberat. La fel au decis şi în cazul celuilalt bărbat reţinut împreună cu Şchiop. Cei doi au fost acuzaţi de 5 tineri din Ighiu că au intervenit pe fondul unui conflict, că i-ar fi bătut şi agresat. Astfel, „Puşcărie” şi colegul lui de la „Scutul Negru” au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de comitere a infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire sau alte violenţe. Aceste acuzaţii nu au putut fi însă susţinute cu suficiente probe, pentru ca procurorii să solicite judecătorilor mandate de arestare.

Cunoscut ca un individ periculos, cu o bogată activitate infracţională, „Puşcărie” are oricum interdicţia de a părăsi ţara, măsură stabilită odată cu eliberarea lui condiţionată din arest preventiv, petrecută acum nici două luni de zile. „Puşcărie” a stat un an în arest în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, fiind considerat de anchetatori liderul grupării de recuperatori, grupare anihilată în octombrie 2010, în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la BCCOA şi a procurorilor DIICOT Alba. Cei doi agenţi de pază vor vi cercetaţi în stare de libertate iar dosarul se judecă pe fond la Tribunalul Alba.

Ioana PITICARIU

Bogdan PRESECAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare Primăria Blaj va construi o parcare supraetajată – „PARK&RIDE” – pe fonduri europene, pe linia de finantare aferenta Priorității 4 – O Regiune cu mobilitate urbană durabilă, Acțiunea 4.1 – Dezvoltarea mobilității urbane durabile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea