Ziarul Unirea

Purtarea măştilor de protecţie devine OBLIGATORIE şi în orașul Cugir, începând cu data de 1 mai

Masca de protecţie devine obligatorie şi în oraşul Cugir, acesta fiind al patrulea oraş din Alba care impune obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice aglomerate.

„Începând de mâine, 1 Mai, la Cugir este obligatorie purtarea măștii de protecție în locurile publice închise și în mijloacele de transport public. Decizia a fost luată de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență Cugir (CLSU), întrunit în ședință extraordinară în data de 29.04.2020.

ELIT

Potrivit Hotărârii Nr. 9 adoptată de către CLSU Cugir, pe teritoriul administrativ al orașului Cugir se instituie obligativitatea persoanelor de a-și acoperi fața (nas, gură ) cu mască sanitară de protecție sau mască improvizată sau alte materiale de protecție ( eșarfă, batic ), de unică folosință sau reutilizabilă în mijloacele de transport public și în spațiile închise ale structurilor publice sau private în care se desfășoară activități sociale, comerciale, de prestări servicii sau relații cu publicul.

Agenții economici de pe raza UAT Cugir cu activități industriale de producție își vor adopta propriile măsuri de prevenire a reducerii riscului epidemiologic de transmitere a virusului SARS Cov2 pentru spațiile propri de birouri și/sau hale industriale unde își desfășoară activitatea .
Purtarea măștilor de protecție în spațiile publice închise și în mijloacele de transport public va fi obligatorie până la sfârșitul Stării de Urgență și este o măsură prin care se urmărește reducerea riscului epidemiologic de transmitere a virusului SARS Cov2 pe teritoriul administrativ al orașului Cugir”, au transmis reprezentanții primăriei Cugir.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419