Rămâi conectat

Curier Județean

Punctul de vedere al IPJ Alba cu privire la amenda primită de familia din Aiud pentru nerespectarea Ordonanței Militare

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

IPJ Alba și-a exprimat punctul de vedere cu privire la amenda primită de cei doi soți din Aiud, pe motiv că nu aveau ora trecută pe declarația pe proprie răspundere.

„Cei doi au fost observați în mai multe zone ale orașului, iar pe declarația pe proprie răspundere erau precizate locații generale (Centru, Micro, Piața), pentru asigurarea bunurilor care acoperă necesitatea de bază a persoanelor și animalelor.

În momentul depistării aveau asupra lor un pachet de stixuri care ar fi putut fi cumpărate și de la magazinul din apropierea locuinței lor.

Rugam cetățenii să înțeleagă faptul că, pentru sănătatea lor, este important să iasă din casă cat mai rar si doar dacă au motive întemeiate”, au declarat reprezentanții IPJ Alba.

Sursă foto: Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Controale DSVSA Alba în județ, pentru prevenirea toxiinfecțiilor: Amenzi de peste 160.000 de lei și mai multe avertismente. Activitatea unei brutării, suspendată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale DSVSA Alba în județ, pentru prevenirea toxiinfecțiilor: Amenzi de peste 160.000 de lei și mai multe avertismente. Activitatea unei brutării, suspendată În perioada 27 martie – 7 mai, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba a dispus acțiuni specifice pentru prevenirea toxiinfecțiilor alimentare, fiind intensificate controalele oficiale și măsurile care trebuie aplicate pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea