Rămâi conectat

Actualitate

Punct de informare ISU la Alba Mall, cu ocazia Zilei Protecţiei Civile în România

Bogdan Presecan

Publicat

în

Marți, 25 februarie, începând cu ora 16.30, cu ocazia zilei de „28 februarie – Ziua Protecţiei Civile în România”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba organizează la Alba Mall, un punct de informare preventivă. 

Potrivit unui comunicat remis presei de ISU Alba, “personalul din cadrul Inspecţiei de Prevenire a I.S.U. „Unirea” al judeţului Alba va distribui pliante, broşuri, flyere şi afişe cuprinzând măsuri de prevenire specifice diferitelor tipuri de situaţii de urgenţă.

Pe de altă parte, pompieri, medici şi paramedici ce încadrează echipajele SMURD vor desfăşura activităţi interactive cu cetăţenii.

Această activitate se adresează tuturor cetăţenilor care vor vizita punctul de informare, pentru a le oferi modalităţi de comportare înainte, în timpul şi după producerea situaţiilor de urgenţă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Intervenție a pompierilor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru îndepărtarea elementelor de construcție de pe acoperișul clădirii

Bera Larisa

Publicat

în

Intervenție a pompierilor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru îndepărtarea elementelor de construcție de pe acoperișul clădirii În urma unei furtuni puternice, care a avut loc luni 22 iulie, în jurul orei 16.00, autoscara din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia a fost mobilizată pentru a interveni la Universitatea „1 Decembrie 1918” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea