Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| V-ați scârbit de politică? Și eu…

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DA. Și eu sunt scârbit de aceiași oameni, în aceleași funcții… Nu schimbăm nimic DUMINCA aceasta? În următorii 4 ani, SATUL ROMÂNESC MOARE sub ochii și ștampila noastră!

Chiar dacă (nu) votăm din 4 în 4 ani, mâncăm în fiecare zi, nu? Susțin REVIGORAREA ȘI SALVAREA SATULUI din județul Alba pentru că vreau să TRĂIM CU TOȚII! De pe curtea gospodarului vine SĂNĂTATEA pe masa orășeanului.

Îmi doresc înființarea CENTRELOR DE COLECTARE a laptelui, fructelor și legumelor, a animalelor și tuturor produselor din mediul rural pentru a le putea pune la dispoziția tuturor locuitorilor

județului Alba, mai ales a celor care locuiesc la oraș! Și așa vom putea cumpăra și noi PRODUSE LOCALE, ROMÂNEȘTI! Cred că puțin patriotism nu strică, dacă vrem să ne dezvoltăm ca județ și ca țară!

TINERII FERMIERI vor fi ajutați să își înființeze mici afaceri, fie în domeniul agricol, fie în agroturism și ne putem încăpățâna să ne readucem copiii acasă! Școli dotate la sate, internet, telefonie mobilă, drumuri asfaltate și centre de permanență în mediul rural sunt dotările care ar face orice tânără familie să rămână în Alba sau să revină ACASĂ!

Ca ANTREPRENOR și FERMIER știu ce trebuie făcut! Marea schimbare începe pe 27 Septembrie! VOTĂM pentru a ne fi BINE

tuturor! Dacă ai citit până aici, te felicit! Mai ai puțin și am terminat… Pentru că EU de luni vreau să mă apuc de tot ce am promis!

Pentru a duce la îndeplinire ceea ce v-am propus, atât EU-Lazăr Ioan, candidat la Președinția CJ Alba, cât și echipa de consilieri ALDE avem nevoie de ÎNCREDEREA ȘI VOTUL DUMNEAVOASTRĂ!

Ioan Lazăr

Candidat ALDE la Președinția Consiliului Județean Alba

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – Organizația Județeană Alba, EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod unic mandatar financiar 21200063


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea