Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| Sportul înseamnă disciplină și sănătate, deoarece disciplina este necesară, iar sănătatea este viață!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Așa cum știm cu toții, în orașul nostru “viața sportivă” este aproape inexistentă. Copiii noștri nu au nici măcar un loc unde să practice sporturi, ceea ce este absolut necesar  în dezvoltarea fizică și psihică a acestora.

Tocmai de aceea, echipa PMP va susține dezvoltarea unei baze sportive, care să cuprindă nu doar un teren de fotbal, care este mai des folosit la evenimente de genul “Zilele Orașului Zlatna“ decât pentru fotbal sau antrenamente, ci și săli, special amenajate, pentru diferite sporturi, cum ar fi: handbal, volei, baschet, tenis, dansuri sportive. De asemenea, vom susține financiar prezența unui antrenor, care să ajute copiii, să îi urmărească, iar pe cei care au înclinație către un anumit sport să îi ajute să “urce“ și să devină cei mai buni, deoarece, în acest oraș, suntem siguri că există mulți copii talentați, dar care nu au parte de susținere și ajutor. Și, sincer, cât de mândri am putea fi să fim reprezentați, de către copiii acestui oraș, în marile echipe ale țării noastre !

Deoarece sportul înseamnă disciplină și sănătate, deoarece disciplina este necesară iar sănătatea este viață, deoarece nouă ne pasă de copiii acestui oraș, deoarece singuri nu realizăm nimic, de asta avem nevoie de voi și de votul vostru!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Votați PMP, Votați Dumitru Claudiu Mates !

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Alba, Publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic de identificare mandatar financiar 21200020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Ocoliș a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, un proiect prin care două străzi urmează să fie reabilitate. Mai exact, strada Pociovaliște 700 m. și drumul Jgheburoasa 9.100 m. urmează […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea