Ziarul Unirea

Publicitate electorală| PARTIDUL LOCAL ACȚIUNEA NAȚIONALĂ ALBA, PARTIDUL ALBAIULIENILOR

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Publicitate electorală| PARTIDUL LOCAL ACȚIUNEA NAȚIONALĂ ALBA, PARTIDUL ALBAIULIENILOR

După 4 ani în care v-am reprezentat cu curaj, demnitate și onoare în Consiliul Local Alba Iulia, am înființat împreună cu câțiva prieteni această formațiune, să fie o sămânță a unei mari organizații albaiuliene.

Așa cum, în multe orașe europene, partidele locale sunt soluția pentru acest tip de alegeri, am preluat un model care funcționează cu succes.

ELIT

Partidele locale sunt soluția pentru rezolvarea problemelor și punerea în practică a proiectelor pe care comunitatea le dorește.

Vă chem în 27 septembrie să zguduim împreună caracatița neocomunistă instalată de 30 de ani la conducerea orașului și să punem bazele unei construcții politice în interesul nostru, al comunității locale.

Prea mult timp Alba Iulia a fost prada unor șmecheri care s-au cățărat la conducerea partidelor naționale, a venit vremea să eliberăm orașul!!!

Vă aștept în următoarele săptămâni să ne strângem în jurul ideii că Alba Iulia poate deveni un mare oraș doar prin noi înșine, prin determinarea celor care simt că este nevoie de o abordare în spiritul local al celor ce trăim în Alba Iulia și ne dorim s-o facem în continuare.

Mircea TRIFU, președinte al Partidului Acțiunea Națională Alba

Comandat de Partidul Acțiunea Națională Alba, publicat de SC UNIREA PRES SRL pe portalul https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar 21200094