Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| PARTIDUL LOCAL ACȚIUNEA NAȚIONALĂ ALBA, PARTIDUL ALBAIULIENILOR

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Publicitate electorală| PARTIDUL LOCAL ACȚIUNEA NAȚIONALĂ ALBA, PARTIDUL ALBAIULIENILOR

După 4 ani în care v-am reprezentat cu curaj, demnitate și onoare în Consiliul Local Alba Iulia, am înființat împreună cu câțiva prieteni această formațiune, să fie o sămânță a unei mari organizații albaiuliene.

Așa cum, în multe orașe europene, partidele locale sunt soluția pentru acest tip de alegeri, am preluat un model care funcționează cu succes.

Partidele locale sunt soluția pentru rezolvarea problemelor și punerea în practică a proiectelor pe care comunitatea le dorește.

Vă chem în 27 septembrie să zguduim împreună caracatița neocomunistă instalată de 30 de ani la conducerea orașului și să punem bazele unei construcții politice în interesul nostru, al comunității locale.

Prea mult timp Alba Iulia a fost prada unor șmecheri care s-au cățărat la conducerea partidelor naționale, a venit vremea să eliberăm orașul!!!

Vă aștept în următoarele săptămâni să ne strângem în jurul ideii că Alba Iulia poate deveni un mare oraș doar prin noi înșine, prin determinarea celor care simt că este nevoie de o abordare în spiritul local al celor ce trăim în Alba Iulia și ne dorim s-o facem în continuare.

Mircea TRIFU, președinte al Partidului Acțiunea Națională Alba

Comandat de Partidul Acțiunea Națională Alba, publicat de SC UNIREA PRES SRL pe portalul https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar 21200094


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea