Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| Gunoaiele de sub preșul ,,gospodarului” Voicu Paul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe lângă multe alte probleme nerezolvate din Alba Iulia de nefericitul tandem Voicu-Hava, se adaugă, bineînțeles și criza gunoiului menajer care, deși trenează de 30 de ani, acum s-a proliferat, parcă mai puternic ca niciodată.

Este o situație inadmisibilă pentru un oraș ce se vrea a fi european și pe care, Hava de mână cu Paul, ni-l prezintă, cu un tupeu colosal, drept ,,smart city”. O fi ,,smart” doar în poze și în clipuri de propagandă electorală, dar, în realitate, Alba Iulia este un oraș ponosit, plin de eșecurile administrative ale „Companiei Paul Voicu”.

Foarte trist pentru noi este să constatăm faptul că „inegalabilul Hava” ne-a lăsat moștenire un oraș cu o sumedenie de probleme nerezolvate, inclusiv problema gunoiului menajer, pe care, Voicu Paul, tot încearcă să-l ascundă sub preș. În sfârșit, fuga jupânului Hava, la luxul de la Bruxelles, are acum explicația cea mai plauzibilă, aceea că l-a cuprins frica de votul ce urma să vină și că nerealizările sale sunt atât de elocvente, încât, chiar și cei de-ai casei s-au săturat de „poveștile” ce le repeta obsesiv în preajma alegerilor locale.

Asta este realitatea, din păcate, și o simțim din plin. Avem parte de o administrație depășită și numeric și din punct de vedere al eficienței, în care au prosperat fără nicio jenă, zbenguindu-se pe lângă bugetul local, firmele de casă și interesele personale ale „băieților deștepți, lipiți de butoanele primăriei.

Am așteptat destul să vedem Alba Iulia că devine un oraș prosper, dar așteptarea noastră a fost în zadar. În schimb, ne-au oferit o lipsă crasă de performanță administrativă, datorată aroganței și dezinteresului manifestat permanent de tătucul Hava și bietul său argat, Paul. Mai este puțin timp si poate le ajunge gunoiul la fereastră pentru că, atunci să constate, măcar în al doisprezecelea ceas unde au adus Alba Iulia.

Este de neconceput, ca primar de atât de mult timp, să nu fi capabil să rezolvi problema colectării selective a gunoiului menajer, așa cum se întâmplă în orice oraș civilizat. Incapacitatea și nepriceperea lor o plătim noi, din păcate, și chiar foarte scump.

În 27 septembrie, dragi albaiulieni, avem șansa de a scăpa pentru totdeauna de nocivul grup Voicu-Hava, care au nenorocit Alba Iulia de 25 de ani și să redăm orașului fața și prosperitatea pe care le merită din plin.

Soluția pentru rezolvarea problemei deșeurilor o reprezintă punerea la masă a mai multor antreprenori care să prezinte o ofertă serioasă în ceea ce privește colectarea selectivă.
Așadar, acordați încredere lui Gabriel Pleșa, candidatul Alianței USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Alba Iulia și echipei sale de consilieri. Ambiția, tinerețea și priceperea lor vor demonstra că se poate și altfel!

Candidați din partea Alianței USR PLUS dr. Medrea Gabriel si jur. Corcoveanu Tudor

Comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS), PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod mandatar financiar 21200391


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea