Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Publicitate electorală| Gheorghe Beleiu, candidatul PRO România la Primăria Alba Iulia: Mergeți la vot! Duminică, decidem viitorul fiecăruia dintre noi!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ne mai desparte puțin timp de momentul în care, pentru o zi, puterea este exclusiv a cetățeanului. În 27 septembrie, dumneavoastră trebuie să decideți, în mod liber și așa cum vă dictează conștiința, cui veți transmite această putere, pentru a ne reprezenta în următorii 4 ani și în mâinile cui vom lăsa Alba Iulia.

Încheiem o campanie electorală în care eu, în calitate de candidat, am preferat să stau departe de certuri, jigniri, acuzații și amenințări. Sunt alți politicieni, după cum ați văzut, care se pricep cel mai bine la asta. Am ales să fiu printre oameni, în fiecare cartier din oraș, să le cunosc problemele și să discutăm despre soluții.

Mi-am asumat această candidatură pentru că orașul are nevoie de o administrație cu adevărat eficientă. Vedem, cu toții, câte probleme sunt, începând de la cele de urbanism, la cele de infrastrură, de la lipsa investițiilor în educație, sport și sănătate până la relația aproape opacizată dintre autorități și cetățeni. Cei aflați acum la putere au avut la dispoziție peste 20 de ani să arate ce pot. Iar mie, la fel ca multora dintre voi, mi-au arătat neputință.

Personal, consider că fiecare politician sau om aflat într-o funcție publică trebuie să înteleagă faptul că este angajatul cetățeanului, nu superiorul lui. La fel cum o administrație performantă trebuie să fie într-un contact permanent și constructiv cu fiecare dintre membrii comunității.

Dragi albaiulieni, în 27 septembrie, vă îndemn să fiți PRO Alba Iulia și să votați PRO România! Suntem o echipă care a intrat în politică dezinteresat și a cărui prim scop este acela de a readuce în comunitate respectul, performanța și o viață mai bună pentru fiecare cetățean al orașului.

Să vă dea Dumnezeu gândul cel bun!

COMANDAT DE PRO ROMÂNIA FILIALA ALBA
PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro
CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR 21200010


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea