Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Avem șansa unei MARI SCHIMBĂRI la față a Județului Alba!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fiecare răsărit de soare este începutul unei noi zile, pentru fiecare dintre noi. Doar că ziua alegerilor este una care va decide direcția noastră pentru următorii 4 ani! Și depinde de fiecare dintre noi cum vrem să ne trăim fiecare zi din următorii 4 ani. Putem decide ca totul să rămână neschimbat, sau după 30 de ani putem pune piciorul în prag și să optăm pentru o SCHIMBARE radicală a județului Alba!

Am vorbit în ultimele luni despre cum suntem furați la facturile de apă, canalizare și gunoi, cum se asfaltează cu materiale ieftine și proaste, dar plătim din taxele și impozitele noastre ca și când asfaltul de pe drumurile județene ar conține aur.

Nu putem vota la fel, dar să avem speranța ca de mâine drumurile să fie asfaltate, să avem apă și canalizare, să avem rețea de gaze naturale, să nu mai fim furați la apă, canal sau gunoi, să avem un județ – magnet pentru investitori, cu locuri de muncă bine plătite. Dar în schimb vom continua să stăm cu târgurile de animale închise, să punem lacăt peste fermele și gospodăriile din mediul rural și să îngroșăm rândurile la ușile doctorilor de cancer, pentru că ne hrănim doar din supermarketuri. Și în următorii 4 ani, SATUL ROMÂNESC MOARE sub ochii și ștampila noastră!

Eu sunt cel care mă opun clar acestui val al indiferenței actualilor conducători ai județului! Sunt un liberal convins și adevărat, am fost în MEDIUL PRIVAT întreaga viață și de 15 ani activez și ca FERMIER în Munții Apuseni! Îi rog pe toți liberalii județului Alba să își explice, măcar pentru ei, cum unul care a fost bugetar toată viața îndeplinește sintagma liberalismului autentic!

Știu mai bine decât orice angajat din Consiliul Județean Alba care sunt provocările acestui județ, pentru că îl bat la pas în fiecare zi, nu doar o dată la 4 ani, când aveți “privilegiul” să îi vedeți pe cei care v-au mințit până acum.
Susțin REVIGORAREA ȘI SALVAREA SATULUI din județul Alba pentru că vreau să TRĂIM CU TOȚII! De pe curtea gospodarului vine SĂNĂTATEA pe masa orășeanului.

Îmi doresc înființarea CENTRELOR DE COLECTARE a laptelui, fructelor și legumelor, a ouălor, a animalelor și tuturor produselor din mediul rural pentru a le putea pune la dispoziția tuturor locuitorilor județului Alba, mai ales a celor care locuiesc la oraș! Și așa vom putea cumpăra și noi PRODUSE LOCALE, ROMÂNEȘTI! Cred că puțin patriotism nu strică, dacă vrem să ne dezvoltăm ca județ și ca țară!

TINERII FERMIERI vor fi ajutați să își înființeze mici afaceri, fie în domeniul agricol, fie în agroturism și ne putem încăpățâna să ne readucem copiii acasă! Școli dotate la sate, internet, telefonie mobilă, drumuri asfaltate și centre de permanență în mediul rural sunt dotările care ar face orice tânără familie să rămână în Alba sau să revină ACASĂ!

Susțin înființarea ÎN FIECARE PRIMĂRIE a acelui compartiment unic specializat în întocmirea documentației pentru SUBVENȚIILE APIA și pentru proiectele de accesare a FONDURILOR EUROPENE!

De asemenea, pentru că am fost acuzat în fel și chip, o recunosc chiar cu riscul de a pierde electoral o mână de voturi: NU SUSȚIN CĂSĂTORIA PERSOANELOR DE ACELAȘI SEX! Nu pot să accept adopțiile copiilor de către familii homosexuale în județul Alba! Știu, există partide care susțin că doi bărbați pot merge de mânuță și să înfieze un copil, dar asta este la ei, la USR și nici PNL-ul nu este străin de așa ceva! Cred că s-ar răsuci străbunii noștri în morminte să știe spre ce ne îndreptăm…

Ca ANTREPRENOR si FERMIER știu ce trebuie făcut! Marea schimbare începe pe 27 Septembrie! VOTĂM pentru a ne fi BINE tuturor!

Pentru a duce la îndeplinire ceea ce v-am propus, atât EU-Lazăr Ioan, candidat la Președinția CJ Alba, cât și echipa de consilieri ALDE avem nevoie de ÎNCREDEREA ȘI VOTUL DUMNEAVOASTRĂ!

Ioan Lazăr
Candidat ALDE la Președinția Consiliului Județean Alba

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – Organizația Județeană Alba, EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod unic mandatar financiar 21200063


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea