Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Aiudeanul pe primul loc ! Administrație flexibilă și eficientă în slujba cetățeanului.

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ionuț Dragoș Crișan, candidat la funcția de primar al municipiului Aiud, împreună cu candidații noștri la funcțiile de consilieri locali din partea Alianței USR PLUS Aiud, ne propunem să creăm în orașul nostru o comunitate în care fiecare cetățean activ și responsabil să-și poată clădi o viață mai bună și de ce nu să-și aducă inclusiv contribuția la prosperitatea întregii colectivități.

Pentru ca toate acestea să devină realitate, personal cred că noi, cu toții, avem nevoie de o administrație responsabilă, în căutarea continuă de soluții, care să sprijine și să asigure cadrul necesar pentru construirea unei astfel de comunități și a unui viitor pe care să-l construim împreună.

Unele soluții pentru dezvoltarea urbei noastre pot și trebuie să vină chiar de la concitadinii noștri iar pentru punerea lor în practică este nevoie, pe cât posibil de implicarea directă a acestora.

O viață de calitate este esențială pentru ca cetățenii să-și recapete încrederea în autorități, în semenii lor și pentru a-și împlini aspirațiile. Numai comunitățile puternice și solidare, creează șansele și condițiile unei astfel de vieți de calitate pentru toți membrii acestora.

O viață de calitate mai presupune printre altele: acces gratuit la educație, sănătate, activități culturale și spirituale, natură și de ce nu oferă posibilitatea implementării noțiunii de “oraș inteligent”.

O viață de calitate se împlinește într-un mediu economic care asigură OBLIGATORIU locuri de muncă, oferă oportunități de realizare profesională și venituri sigure, totodată oferind un echilibru rezonabil între muncă și timp liber ca premise obligatorii în atingerea aspirațiilor fiecărui cetățean în parte.

De asemenea, o viață de calitate mai poate însemna inclusiv funcționarea ireproșabilă a administrației și a instituțiilor publice, obiective care au construit în centrul fiecărei dintre ele respectul față de cetățeni și drepturile acestora.

Pe 27 septembrie, votați Dragoș Crișan pentru Primăria Municipiului Aiud și echipa de consilieri locali USR PLUS!

Votați Mihail David pentru Președinția Consiliului Județean Alba și echipa de consilieri județeni USR PLUS!

Comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS), PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod mandatar financiar 21200391


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea