Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„Psst… Băiatu’! Dă-mi și mie un… arest preventiv”: Un tânăr din Aiud a fost arestat pentru tâlhărie. Acesta furase telefonul unui minor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, un tânăr din Aiud va fi cercetat, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie. Acesta a fost prins de polițiști la scurtă vreme după ce, folosindu-se de violență, i-a furat unui minor telefonul mobil.

La data de 29 noiembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud l-au identificat și reținut pe un tânăr de 21 de ani, din Aiud, care este bănuit de tâlhărie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din investigațiile polițiștilor a rezultat că, în noaptea de 27/28 noiembrie 2019, în jurul orei 03,00, tânărul l-ar fi urmărit pe un minor de 15 ani, împreună cu care băuse într-un bar din zona gării din Aiud, iar pe strada Ion Creangă i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul, în zona feței și i-ar fi sustras telefonul mobil care-i căzuse pe jos.

În sarcina tânărului a fost reținută fapta de tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de 29 noiembrie a fost prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar ulterior în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din Sebeș. A fost semnalată prezența unui URS pe strada Călărași

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din Sebeș. A fost semnalată prezența unui URS pe strada Călărași A fost semnalată prezența unui URS în localitatea Sebeș, pe strada  Călărași. Locuitorii au primit pe telefoane un mesaj RO-ALERT. Potrivit acesuia, cetățenii sunt avetizați să   evite  zona și să rămână în locuințe! Păstrați distanța față de animal și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea