Rămâi conectat

Ştirea zilei

PSD REFUZĂ să voteze moţiunea depusă de USR şi AUR. Gabriela Firea: „Nu voi fi niciodată la remorca incompetenţilor!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD REFUZĂ să voteze moţiunea depusă de USR şi AUR. Gabriela Firea: „Nu voi fi niciodată la remorca incompetenţilor!”

Gabriela Firea a precizat că nu vrea să participe la „mascarade” politice şi nu va fi niciodată „la remorca incompetenţilor”, referindu-se la moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR. Ea a adăugat că, în schimb, textul moţiunii social-democraţilor este unul corect, bine argumentat şi profesionist şi acela ar trebui votat în Parlament pentru căderea Guvernului Cîţu.

„Nu particip la mascarade! Nu voi fi niciodată la remorca incompetenţilor! Ce înţelegeri să fac cu cei care patronează dezastrul din Bucureşti şi din marile oraşe? Pentru mine şi sute de mii de bucureşteni, USR-Plus şi Orban înseamnă Nicuşor şi Clotilde!!! Adică, dublarea şi urmează triplarea preţului la transportul public, eliminarea subvenţiei pentru agentul termic – deci facturi uriaşe -, gunoaie, şobolani, ţânţari, mirosuri pestilenţiale, lăsarea spitalelor fără finanţare, lipsa de pregătire a şcolilor pentru noul an de învăţământ, abandonarea şantierelor pentru construirea de poduri, pasaje, supralărgiri, tăierea plăţilor de supravieţuire pentru persoanele cu dizabilităţi, blocarea tuturor investiţiilor din Capitală, şomaj, lovituri succesive date mediului de afaceri!”, a declarat Gabriela Firea, potrivit unei postări de sâmbătă pe pagina de Facebook a PSD.

Prim-vicepreşedinte PSD a mai întrebat retoric cu cine să se alieze şi mofturile cui să le creadă, pe ale celor care i-au înşelat pe români când le-au cerut votul şi care şi-au bătut joc de bucureşteni şi de locuitorii marilor oraşe.

„Cu cine sa mă aliez? Mofturile cui să le cred şi să le înţeleg? Pe ale unora care i-au înşelat şi pe cei care le-au dat votul? Pe cei care îşi bat joc, prin reprezentanţii lor, de bucureşteni şi de locuitorii marilor oraşe, unde “au câştigat” din soft alegerile? Niciodată! Răul din politică se elimină rând pe rând! Textul moţiunii de cenzura al echipei social-democrate este corect, argumentat, profesionist! Acesta trebuie votat! Se referă la situaţia economică actuală a ţării şi la scăderea nivelului de trai. Vinovaţi sunt toţi cei de la putere, deci şi cei care fac acum pe imaculaţii! Minciuna are întotdeauna picioare scurte!”, a conchis Firea.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea