Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PSD Alba vrea 35% la alegerile europarlamentare. Ovidiu Jidveian: Avem potenţial să fim primii în Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ovidiu Jidveian02PSD Alba este în cea mai bună formă! „Suntem principala forţă politică în ceea ce priveşte numărul de membri de partid (aproximativ 1000 în Alba). Acest lucru demonstrează o apropiere a electoratului şi a oamenilor din Alba Iulia faţă de PSD. Suntem pregătiţi pentru campaniile electorale (europarlamentare, prezidenţiale şi locale”, este mesajul consilierului local Ovidiu Jidveian, în deschiderea conferinţei de presă.

Mesajul lui Jidveian este susţinut şi de liderul PSD din Alba, Ioan Dîrzu care vrea locul 1 la europarlamentare şi 35%, chiar dacă „în Alba PSD este singurul partid de opoziţie”.

PSD îşi va începe campania din 26 aprilie când va avea loc lansarea eurocandidaţilor la Bucureşti, unde vor participa aproximativ 10.000 de persoane, anunţă Dîrzu. „Va fi un moment festiv şi prima zi de campanie electorală care va fi marcată de lansare, activităţi pe colegii. Vom face în aşa fel încât să fie o campanie electorală elegantă din care să nu ieşim cu lucruri urâte pentru că cetăţenii s-au săturat de bâlci şi de promisiuni. De când a ieşit mireasa din USL simt o apropiere mare a PNL-ului faţă de Traian Băsescu. Deja au început să mă întrebe oamenii, ultima dată aţi venit cu un domn de la liberali şi eraţi mare prieteni”, a mai spus Dîrzu, care asigură că PSD va respecta promisiunile făcute înainte de campanie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Europarlamentar Victor Negrescu, coordonator PSD Alba: Oamenii din Apuseni au nevoie de fapte. DN 74A, surpat în urma ploilor, consolidat și reparat până la sfârșitul lunii mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Europarlamentar Victor Negrescu, coordonator PSD Alba: Oamenii din Apuseni au nevoie de fapte. DN 74A, surpat în urma ploilor, consolidat și reparat până la sfârșitul lunii mai „Oamenii din Apuseni au nevoie de fapte. Am locuit în zonă și știu că s-au săturat de vorbe și de pliantele pe care le primesc la fiecare patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea