Rămâi conectat

Politică Administrație

PSD Alba: ”Pentru a nu fi complici la ameninţările lui Ştefan Bardan, consilierii județeni PSD îi cer demisia de onoare!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Alba, care a avut loc la Blaj, consilierul judeţean PSD Nicolae Luca a cerut public demisia directorului APA CTTA societate subordonata Consiliului Judetean Alba. Cosilierul judetean a adus în atenţia colegilor un eveniment desfăşurat recent, în cadrul unei petreceri private. Este vorba despre incidentul care a avut loc între Ştefan Bardan, directorul SC Apa CTTA Alba şi Piersante Savini, patronul firmei Savini Due din Sebeş.

„Ei au participat la un eveniment privat care s-a lăsat cu degete rupte. Am înţeles de la avocatul domnului Savini că Ştefan Bardan l-ar fi ameninţat atât cu funcţia pe care o deţine, cât şi cu prietenii cu funcţii la instituţii deconcentrate din judeţ, inclusiv în Consiliul Judeţean. Din punctul nostru de vedere ar trebui ca Ştefan Bardan să-şi prezinte demisia, asta pentru că noi, Consiliul Judeţean, suntem acţionari la Apa CTTA şi nu putem fi complici cu el la cele petrecute. Ar trebui să fim cu toţii de acord ca orice director, coleg de-al nostru, să nu fie complice la această ameninţare cu prieteni, cu orice prieteni, inclusiv dumneavoastră, domnule Dumitrel! Să nu fim complici la cele petrecute!”, a spus consilierul judeţean PSD Nicolae Luca.

În aceeaşi şedinţă,  consilierul judeţean PSD Daniel Zdrânc a prezentat probleme ale cetăţenilor, dar şi ale consilierilor judeţeni PSD. Spre exemplu, sunt multe situaţii în care casele nu pot fi racordate la reţeaua de canalizare. Motivul? „Căminele au fost montate la o adâncime de 1,6 metri, în condiţiile în care magistrala care colectează apa din canalizare se află la o adâncime de peste 4 metri. Această problemă este în mai multe zone, inclusiv între Miceşti şi Alba Iulia, unde casele de la stradă nu pot fi racordate la canalizare. Oamenii trebuie să se descurce cum pot, să cheltuiască bani pentru ca apa din gospodării să ajungă la magistrala de canalizare. Acest lucru nu e deloc normal!”, a spus consilierul judeţean PSD Daniel Zdrânc.

Referindu-se la modificările aduse organigramei şi statului de funcţii la instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean, consilierul PSD Daniel Zdrânc a solicitat ca, „pe viitor, la orice astfel de modificare să fie trecute şi numele persoanelor, pentru a fi corect informaţi şi a cunoaşte exact cine ocupă fiecare post”.

O altă propunere a consilierului judeţean Daniel Zdrânc s-a referit la proiectele introduse pe ordinea de zi a şedinţei „pe ultima sută de metri”. „Aceste proiecte reprezintă 40 la sută din cele aflate pe ordinea de zi şi nu avem posibilitatea să le studiem amănunţit. De aceea, propun ca în astfel de situaţii acestea ori să fie reprogramate, pentru a avea posibilitatea să le studiem, ori să găsim o soluţie de a prelungi data şedinţei pentru a avea timpul necesar spre a ne informa!”, a explicat Daniel Zdrânc.

Biroul de presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea