Rămâi conectat

Ştirea zilei

PSD Alba ACUZĂ eventuale fraude electorale, la Ciuruleasa, înainte de alegerile locale. Radu Tuhuț: „PNL face la Ciuruleasa vize de flotant pe bandă rulantă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele interimar al PSD Alba, deputatul Radu Marcel Tuhuț, a postat un mesaj în mediul online, în care condamnă o eventuală tentativă de fraudă, la alegerile din Ciuruleasa.

„Nu poate PNL fura cât putem noi, oamenii de bună credință, vota!

Am văzut mulți oameni disperați, fără credință și fără nici un Dumnezeu, ahtiați să câștige ceva cu orice preț, dar rar mi-a fost dat să văd atâta exasperare precum văd astăzi la PNL, care face la Ciuruleasa vize de flotant pe bandă rulantă.

Până pe 27 iunie, cred că vor să mute toți membrii de partid în comunele în care au loc alegeri. Aflăm zilnic, cu stupoare, că alte și alte persoane doresc să locuiască temporar la Ciuruleasa, având unicul scop de a vota. Este o practică rușinoasă, necinstită și chiar mizerabilă, pe care mereu am dezavuat-o și pe care nu o vom tolera!

Stimați colegi liberali, vă reamintesc că frauda electorală pe care încercați să o puneți la cale va fi pedepsită, nu doar de lege, ci și de oameni, ale căror voturi le nesocotiți și de care vă bateți joc. Alegerile la Ciuruleasa – precum încrederea – se câștigă prin multă muncă!”, a fost mesajul postat de deputatul Radu Marcel Tuhuț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea