Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PSD Alba ”a dat iama” în băsiști. Aproape toată organizația PMP dintr-o comună a trecut la social democrați

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD Alba ”a dat iama” în băsiști. Aproape toată organizația PMP dintr-o comună a trecut la social democrați

Pentru ca tot e toamnă, iar păsările migratoare au plecat deja spre țările calde, politicenii din județul Alba se reorientează, politic, firește. După ce săptamâna trecută PSD Alba a anunțat că 300 de membri ai Pro România au trecut la social-democrați, de câteva zile Ioan Dîrzu a dat din nou lovitura. Petrean Gheorghe Iustin, fostul candidat la funcția de primar al comunei Galda de Jos a trecut cu ”o ceată” de băsiști la PSD Alba.

Mișcarea e cu atât mai surprinzătoare, Petrean fiind în urmă cu câțiva ani un critic vehement al social-democraților. Într-o postare pe rețeaua de socializare facebook, Petrean a anunțat transferul la ”cel mai puternic partid din România”. Pe lângă Petrean au mai trecut la PSD și 2 consilieri locali:

”Începând de astăzi am decis împreună cu majoritatea echipei locale PMP, să ne alăturăm celui mai puternic partid din România, un partid care ne-a garantat sprijinul necesar pentru aduce bunăstare în comuna nostră, bunăstare care o așteptăm de vreo 20 de ani.

Ne bucurăm că am fost primiți cu brațele deschise de colegii din PSD Galda , iar împreună vom lupta in această campanie electorală să câștigăm.

Dragi găldeni schimbarea pe care o așteptăm o putem face doar împreună, uniți în același gând!
Mulțumim celor prezenți!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea