Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

PROTEST spontan la Direcția de Sănătate Publică Alba: Care sunt salariile angajaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PROTEST spontan la Direcția de Sănătate Publică Alba: Care sunt salariile angajaților

În cursul zilei de miercuri, 15 noiembrie, la Direcția de Sănătate Publică Alba, între orele 10:00 și 12:00 are loc un protest spontan al angajaților, din cauza nemulțumirilor salariale.

În cadrul DSP Alba, un medic are un salariu aproximativ între 17.000 și 18.000 de lei brut, un inspector are aproape 8.000 de lei brut, iar șoferii și asistenții medicali beneficiază de remunerații între 5.300 și 5.500 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De asemenea, angajați de la direcțiile de sănătate publică din Giurgiu, Ialomița, Sibiu, Vâlcea și Argeș protestează, miercuri dimineață, cerând majorarea salariilor, potrivit Sindicatului Național „Forța Legii”.

„Camera Deputaților a votat marți, în calitate de Cameră decizională, proiectul de lege privind aprobarea OG nr. 21/2023 pentru modificarea și completarea Legii nr. 96/2006 privind reforma în domeniul sănătății (PL-x nr. 172/2023).

Prin noua lege, Parlamentul i-a aprobat personalului din Casele de asigurări de sănătate (CAS) să beneficieze de salariu și celelalte drepturi la nivelul maxim în plată aferent funcțiilor din aparatul de lucru al Guvernului.

În schimb, lucrătorii din Direcțiile de Sănătate Publică (DSP) județene și a municipiului București nu se bucură de același tratament salarial prin noua lege”, se arată într-un comunicat de presă al sindicatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea