Rămâi conectat

Actualitate

Miting de protest anemic la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La circa o jumătate de oră de la începerea protestului anunţat pentru miercuri, la ora 16.00, doar 30-40 de persoane s-au adunat la monumentul Revoluţiei de la 1989 din capătul Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia. Asta după ce ieri la protestul cu acelaşi mesaj antiguvernamental participaseră peste 200 de persoane. Probabil că lipsa de apetit protestatar a albaiulienilor este explicabilă prin frigul de afară, dar şi prin dispariţia uneia dintre cauzele protestatarilor prin revenirea doctorului Raed Arafat în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi anunţarea de către Emil Boc a demersului de elaborare a unui nou proiect de Lege a Sănătăţii, unul care să ţină seama de solicitările medicilor şi ale pacienţilor, nu doar de constrângerile bugetare sau interesele unor oameni de afaceri.
Jandarmii prezenţi la protest le-au explicat oamenilor că nu au autorizaţie de miting şi că sunt pasibili să primească amendă, lucru care însă nu se va întâmpla dacă protestul va fi unul paşnic.

UPDATE:  Oamenii adunaţi la miting au pornit într-un marş pe B-dul Revoluţiei spre staţia OMV, via Piaţa din Cetate. Numărul lor aproape că s-a dublat în zona pieţei ajungând la aproximativ 50 de protestatari. Un membru PNL a oferit participanţilor o listă pe care să se înscrie pentru plecarea la mitingul din Bucureşti de joi. PNL asigură transportul pentru cei care vor să protesteze mâine în capitală.
(B.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea