Rămâi conectat

Curier Județean

Prostituate prinse în timp ce făceau sex pe șoseaua de centură din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii din Alba continuă acţiunile de combatere a faptelor de prostituţie pe raza judeţului. În acest sens, la sfârşitul săptămânii, trei tinere s-au ales cu dosar penal după ce au fost surprinse vânzându-și serviciile sexuale pe şoseaua de centură a municipiului  Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, “în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, în perioada 14-15 iunie, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au organizat pe raza municipiului acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor de cerşetorie, vagabondaj şi prostituţie.

În cadrul acestor acţiuni poliţişti au prins în flagrant, pe marginea şoselei de centură a municipiului Alba Iulia, 3 femei cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, în timp întreţineau raporturi sexuale, contra unor sume de bani, cu bărbaţi din judeţele Mureş şi Alba.

La data de 14 iunie poliţiştii au prins-o pe N.M., (31 ani) domiciliată în municipiul Turda, judeţul Cluj, în timp ce întreţinea un raport sexual cu un tânăr din judeţul Mureş, în schimbul unei sume de bani.

La data de 15 iunie, poliţiştii l-au prins pe C.R.L, (28 ani) şi C. D.A. (22 ani), ambele din  Alba Iulia, în timp ce întreţineau raporturi sexuale cu bărbaţi de 47 respectiv 36 ani, ambii din municipiul Sebeş, judeţul Alba, în schimbul unor sume de bani.

Celor trei femei le-au fost întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie, pedepsită de art. 328 din Codul Penal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea