Rămâi conectat

Politică Administrație

Propunerea PSD privind majorarea salariilor bugetarilor intră în vigoare din 1 Decembrie 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Majorările salariale propuse şi aprobate de PSD, de care  vor urma să beneficieze 200.000 de angajaţi intră în vigoare din 1 Decembrie 2015.       

Creşterea salariilor bugetarilor cu 10% începând din acest an a fost adoptată, pe 11 noiembrie, de Camera Deputaţilor, for decizional. Măsura este inclusă într-un amendament adus la ordonanţa de urgenţă ce prevede o mărire de 25% a salariilor persoanelor care lucrează în sistemul sanitar de stat, fiind introdus de un parlamentar PSD.

Mai mult, câţiva senatori PSD au iniţiat amendamentul prin care şi asistenţii sociali să beneficieze de majorarea cu 25%, alături de cadrele medicale.

Vor beneficia de o majorare cu 10 % a salariilor, bugetarii din administraţia publică centrală şi locală, cei din siguranţa naţională, jandarmerie, poliţie, inspectorate pentru situaţii de urgenţă şi din unităţile de cultură şi teatru, categorii, care nu au beneficiat de nici o majorare salarială pe parcursul anului 2015.

PSD Alba susţine că promulgarea de către preşedintele Iohannis a legii privind majorarea salariilor bugetarilor cu 10 %, precum şi a personalului din sănătate cu 25%, a confirmat, încă o dată, că deciziile PSD, atât la guvernare, cât şi în Parlament, au fost corecte din punct de vedere economic, şi atât de necesare populaţiei.

Biroul de presă al  PSD Alba

(V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea