Rămâi conectat

Politică Administrație

Propunere de cofinanțare din fonduri guvernamentale a proiectelor europene depuse de administrație

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia întâlnirii Consiliului Consultativ pentru Regionalizare, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Tulcea, a fost discutată și problema fondurilor insuficiente de care dispun administrațiile locale pentru asigurarea cofinanțării la proiectele europene.

Este o problemă cu care se confruntă multe primării din multe județe. S-a ajuns chiar ca multe administrați locale să nu mai depună proiecte europene pentru că nu au bani pentru cofinanțarea lor. Subiectul s-a discutat foarte serios la această întâlnire și s-a convenit redactarea unei Hotărâri de Guvern prin care, de acum înainte, pentru proiectele europene depuse de primăriile care nu au bani de cofinanțare, aceste sume să fie asigurate de la nivel guvernamental.

Am discutat cu domnul Președinte Ion Dumitrel și am hotărât să susținem această propunere pentru că ar ajuta mult și județul Alba prin crearea de noi oportunități de dezvoltare locală.” – a declarat domnul Florin Roman, Vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, prezent la întâlnirea de la Tulcea.

„Analizele făcute de specialiștii din Consiliul Județean Alba și discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții mai multor administrații au arătat că această măsură este necesară și poate ajuta mult la dezvoltarea județului Alba.” –  a spus, la rândul său,  Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea