Propunere de cofinanțare din fonduri guvernamentale a proiectelor europene depuse de administrație

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Cu ocazia întâlnirii Consiliului Consultativ pentru Regionalizare, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Tulcea, a fost discutată și problema fondurilor insuficiente de care dispun administrațiile locale pentru asigurarea cofinanțării la proiectele europene.

Florin Roman despre regionalizare tranfer deconcentrate CJEste o problemă cu care se confruntă multe primării din multe județe. S-a ajuns chiar ca multe administrați locale să nu mai depună proiecte europene pentru că nu au bani pentru cofinanțarea lor. Subiectul s-a discutat foarte serios la această întâlnire și s-a convenit redactarea unei Hotărâri de Guvern prin care, de acum înainte, pentru proiectele europene depuse de primăriile care nu au bani de cofinanțare, aceste sume să fie asigurate de la nivel guvernamental.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Am discutat cu domnul Președinte Ion Dumitrel și am hotărât să susținem această propunere pentru că ar ajuta mult și județul Alba prin crearea de noi oportunități de dezvoltare locală.” – a declarat domnul Florin Roman, Vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, prezent la întâlnirea de la Tulcea.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Analizele făcute de specialiștii din Consiliul Județean Alba și discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții mai multor administrații au arătat că această măsură este necesară și poate ajuta mult la dezvoltarea județului Alba.” –  a spus, la rândul său,  Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Must de Jidvei