Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Proprietarul mașinii parcate pe spațiul verde din Cetate a fost amendat de Poliția Locală

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În urma articolului ”ȘTIREA TA: Un ”șmecher de Alba” a transformat spațiul verde în parcare”, publicat de ziarulunirea.ro, reprezentanții Poliției Locale au precizat că proprietarul autoturismului a fost identificat și sancționat.

Este vorba despre O.M.C.V., în vârstă de 39 de ani, care locuiește în apropierea locului pe care l-a ales pentru a-și parca mașina. Acesta s-a prezentat la sediul Poliției Locale Alba Iulia unde a semnat procesul-verbal de contravenție. Pentru fapta comisă a fost sancționat cu amendă în valoare de 100 de lei.

Potrivit șefului Biroului Circulație, Marius Rece, oprirea sau staționarea autovehiculelor pe pe spațiul verde sau pe trotuare şi alei pietonale este interzisă. Decizia a fost luată de Consiliul Local al municipiului Alba Iulia și prevede sancțiuni cu amendă cuprinsă între 100 şi 300 de lei.

Foto: politialocalaalba.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cinci scene magice pe tarâmul de la Expo City, la prima ediție Untold Dubai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Timp de 4 zile, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, își va face debutul în Orientul Mijlociu, în Expo City Dubai, între 15-18 februarie 2024. Pregătește-te să descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare