Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Proprietarul mașinii parcate pe spațiul verde din Cetate a fost amendat de Poliția Locală

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma articolului ”ȘTIREA TA: Un ”șmecher de Alba” a transformat spațiul verde în parcare”, publicat de ziarulunirea.ro, reprezentanții Poliției Locale au precizat că proprietarul autoturismului a fost identificat și sancționat.

Este vorba despre O.M.C.V., în vârstă de 39 de ani, care locuiește în apropierea locului pe care l-a ales pentru a-și parca mașina. Acesta s-a prezentat la sediul Poliției Locale Alba Iulia unde a semnat procesul-verbal de contravenție. Pentru fapta comisă a fost sancționat cu amendă în valoare de 100 de lei.

Potrivit șefului Biroului Circulație, Marius Rece, oprirea sau staționarea autovehiculelor pe pe spațiul verde sau pe trotuare şi alei pietonale este interzisă. Decizia a fost luată de Consiliul Local al municipiului Alba Iulia și prevede sancțiuni cu amendă cuprinsă între 100 şi 300 de lei.

Foto: politialocalaalba.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea