Rămâi conectat

Actualitate

Promovabilitate mică la examenul de asistente şefe la Spitalul Judeţean Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doar 5 asistente din 20 au promovat examenul

 

    Doar cinci asistente din cele 20 care au participat la concursul pentru ocuparea celor 18 posturi de asistente şefe în cadrul diferitelor secţii ale Spitalului Judeţean Alba au fost admise, conform anunţului publicat pe siteul unităţii spitaliceşti. Candidatele declarate „admise” sunt cele care au obţinut peste 7 puncte. Acestea vor putea susţine proba de interviu de luni, 7 noiembrie, ora 12.30, la sediul Consiliului Judeţean Alba. Celelalte concurente declarate respinse au drept de contestaţie într-un interval de 24 de ore de la afişarea rezultatului.
În data de 17 noiembrie se va desfăşura proba scrisă pentru ocuparea celor 7 posturi de medici scoase la concurs de UPU Alba, pentru Cardiologie, Obstetrică-Ginecologie, ATI, Urgenţe, Radiologie.
La sfârşitul lunii noiembrie, în 28, funcţiile de medicii şefi de secţie vor fi scoase la concurs deoarece şefilor actuali le expiră mandatele de trei ani.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea