Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO/ Promisiune INCREDIBILĂ a ministrului Cuc: Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda va fi finalizat până la sfârșitul anului – ”Constructorul Aktor și-a asumat termenul, indiferent de costuri”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a declarat, joi, că lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda va fi finalizat până la sfârșitul acestui an. El a spus că Aktor și-a asumat darea în trafic a tronsonului indiferent de costurile pe care le va avea cu lucrările de construcție.

Ministrul a mai spus că i-au fost prezentate graficul lucrărilor, întocmit până la sfârșitul anului și lista cu subcontractorii cu care au fost încheiate contracte și care vor începe să lucreze de săptămâna viitoare.

YouTube video

”Mi s-a prezentat graficul de realizare a lucrărilor până la sfârșitul acestui an. Managerul companiei din Grecia și-a asumat că va aloca toate resursele necesare pentru darea în trafic a acestui lot. (…) Totodată, aici sunt contractele pe care le-a încheiat cu subcontractorii care vor începe să se mobilizeze de săptămâna viitoare. În șantier o să vedeți furnicar, mi-au spus că de la 1 iulie vor fi în șantier și se va mări gradual numărul de utilaje, pentru a se încadra în termen. Este clar că este o provocare și pentru ei, este o firmă care are un palmares internațional fosrte puternic și ar fi păcat ca în România să aibă un insucces și să piardă acest contract”, a declarat ministrul.

La rândul său, noul CEO al companiei Aktor, prezent la conferința de presă, a declarat că firma va depute toate eforturile necesare pentru a finaliza construcția:

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea