VIDEO/ Promisiune INCREDIBILĂ a ministrului Cuc: Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda va fi finalizat până la sfârșitul anului – ”Constructorul Aktor și-a asumat termenul, indiferent de costuri”

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a declarat, joi, că lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda va fi finalizat până la sfârșitul acestui an. El a spus că Aktor și-a asumat darea în trafic a tronsonului indiferent de costurile pe care le va avea cu lucrările de construcție.

Ministrul a mai spus că i-au fost prezentate graficul lucrărilor, întocmit până la sfârșitul anului și lista cu subcontractorii cu care au fost încheiate contracte și care vor începe să lucreze de săptămâna viitoare.

”Mi s-a prezentat graficul de realizare a lucrărilor până la sfârșitul acestui an. Managerul companiei din Grecia și-a asumat că va aloca toate resursele necesare pentru darea în trafic a acestui lot. (…) Totodată, aici sunt contractele pe care le-a încheiat cu subcontractorii care vor începe să se mobilizeze de săptămâna viitoare. În șantier o să vedeți furnicar, mi-au spus că de la 1 iulie vor fi în șantier și se va mări gradual numărul de utilaje, pentru a se încadra în termen. Este clar că este o provocare și pentru ei, este o firmă care are un palmares internațional fosrte puternic și ar fi păcat ca în România să aibă un insucces și să piardă acest contract”, a declarat ministrul.

La rândul său, noul CEO al companiei Aktor, prezent la conferința de presă, a declarat că firma va depute toate eforturile necesare pentru a finaliza construcția:

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...