// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Proiectarea maternităţii din Sebeş propusă spre reabilitare, scoasă la licitaţie

Proiectarea maternităţii din Sebeş propusă spre reabilitare, scoasă la licitaţie.

Se caută o firmă care să ofere servicii de proiectare pentru investiția “Reabilitare clădire maternitate” din Sebeș, contra sumei de 153.500 de lei. Procedura de licitație a fost lansată pe SEAP, iar ofertele vor fi deschise în 20 iunie 2018.

Reabilitarea clădirii constă în: instalarea unui lift; recompartimentări ale cabinetelor, măruirea sălii de operație, înființarea unei noi săli de operație; reabilitarea finisajelor interioare; înlocuirea instalațiilor electrice, sanitare și termice; realizarea unui acoperiș tip terasă; reabilitarea fațadelor prin implementarea unor soluții care conduc la eficientizarea energetică și confort termic. Clădirea Maternității din cadrul Spitalului Municipal Sebeș a fost construită în 1984 și a avut ca destinație inițială ambulatoriu de specialitate.

În 1984 destinația sa a fost schimbată în Maternitate. În prezent în clădire își desfășoară activitatea Secția de Obstetrică-ginecologie cu un număr de 35 de paturi și Compartimentul de Nou-născuți cu un număr de 9 paturi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419