Rămâi conectat

Actualitate

PROIECT: Reduceri de taxe pentru mamele cu doi sau mai mulți copii și acordarea unei alocaţii de şcolarizare. Inseminarea artificială – susținută financiar de stat și a doua oară, inclusiv pentru femeile necăsătorite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Româncele care îşi doresc că devină mame, dar nu reuşesc, au o nouă speranţă. A doua inseminare artificială ar putea fi plătită tot de stat, în cazul în care prima eşuează, potrivit unui proiect de lege depus la Senat.

În plus, procedura ar urma să fie disponibilă şi femeilor necăsătorite.

Acelaşi proiect prevede ca mamele care au doi sau trei copii să beneficieze de reduceri de impozite de 25%, repectiv 50% din asigurările de sănătate şi contribuţia la pensie.

O altă măsură prevăzută în proiect se referă la acordarea unei alocaţii de şcolarizare, în cazul în care femeia are doi copii elevi. Valoarea acesteia ar urma să fie egală cu 50% din salariul minim pe economie.

Banii pentru acest proiect ar urma să fie alocaţi anual de Ministerul Muncii.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea